Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Jeep Avenger βενζίνης από 25.990 ευρώ

Δημοφιλή

Μετά την έκδοση e-Hybrid, το Jeep Avenger πλέον έρχεται και σε απλή έκδοση βενζίνης, 1,2 Turbo και με τιμή από 25.990 ευρώ.

Η νέα έκδοση του Avenger είναι η τρίτη στη γκάμα του μοντέλου, αφού ήδη το B-SUV της Jeep διατίθεται ως αποκλειστικά ηλεκτρικό και ως ήπια υβριδικό. Αυτή τη φορά την κίνηση αναλαμβάνει ένας κινητήρας βενζίνης ισχύος 100ps. Πρόκειται για ένα γνώριμο σύνολο του ομίλου Stellantis που με τη βοήθεια τούρμπο και άμεσου ψεκασμού αποδίδει ροπή 205 Nm, συνδυάζοντας θετικό τράβηγμα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές με μέση κατανάλωση μόλις 5,6 lt/100 km(σύμφωνα με την εταιρία).

Η ισχύς καταλήγει στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου με 6 σχέσεις, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα και έξι προγράμματα οδήγησης (ECO, NORMAL, SPORT, SAND, MUD και SNOW) που ο οδηγός επιλέγει μέσω του Selec Terrain. Το τελευταίο, μαζί με το Hill Descent Control αποτελούν πολύτιμους συμμάχους στους οδηγούς που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία σε δύσκολες συνθήκες, μεγιστοποιώντας την πρόσφυση των τροχών, την ευκολία οδήγησης και την ασφάλεια. Έχοντας 20 cm απόσταση από το έδαφος το Avenger ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για γνήσιο Jeep.

Διαβάστε περισσότερα:

https://trcoff.gr/news/avenger-25990


Τελευταία νέα

Μια μεγάλη οικογένεια τα Βαρέα Αθλήματα του ΠΑΟΚ (pics)

Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποίησαν τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους...

Στην ίδια κατηγορία