Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξανά «ασπρόμαυρος» ο Κάτσε

Δημοφιλή

Νέος σταθμός στην καριέρα του Εργκούς Κάτσε, ο οποίος μετακομίζει στην Καλαμάτα, προκειμένου να ενισχύσει, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο, την τοπική «Μαύρη Θύελλα».

Η αλήθεια είναι ότι η πορεία του 30χρονου πρώην διεθνή με την εθνική Αλβανίας κεντρικού χαφ παρουσιάζει σταθερά… πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Σημείο καμπής στην καριέρα του υπήρξε ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ στη Βικτόρια Πλζεν το καλοκαίρι του 2016. Επέστρεψε γρήγορα στην Τούμπα, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει ξανά θέση βασικού. Ακολούθησαν κι άλλοι δανεισμοί (σε Παναθηναϊκό και Λάρισα), χάνοντας ενδιάμεσα και τη θέση του στην εθνική Αλβανίας.

Κι αφού… περιπλανήθηκε σε Αρη, Παρτιζάνι Τιράνων, Βέροια, Πανεβέζις Λιθουανίας και Βόλο, το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε να συνεχίσει στη Σούπερ Λιγκ 2 και στον Αιολικό. Αλλά, όπως αποδείχθηκε, η παρουσία του στην ομάδα της Μυτιλήνης (διακρίνεται στα δεξιά της φωτογραφίας) ήταν επίσης πολύ σύντομη.


Τελευταία νέα

Ο… τρυφερός πατέρας Μιρτσέα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους και πλέον ακολουθεί συνεχώς τον ΠΑΟΚ θέλοντας να περάσει χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία