Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ιβάν Σαββίδης: «Οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα»

Δημοφιλή

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα κι Ευρώπη φαίνεται πως έχει προκαλέσει εφιάλτες, αφού μόνο έτσι μπορεί να μεταφραστεί η… πρεμούρα των ΜΜΕ του Λεκανοπεδίου να «διώξουν» με δημοσιεύματα τους, για ακόμα μια φορά, τον Ιβάν Σαββίδη, με αστήριχτα δημοσιεύματα για δήθεν συμφωνία με άλλον επιχειρηματία. Σε αυτές τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης από τα γνωστά κέντρα στάθηκε ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σε σύσκεψη που είχε με στελέχη του Δικεφάλου.

Αρχικά, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τη μεγαλειώδη εκδρομή των φίλων του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη, χωρίς μάλιστα να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, υπογραμμίζοντας ότι τον έκανε χαρούμενο το ότι τόσοι Έλληνες της διασποράς κι οι εκδρομείς, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια τέτοια ιστορική βραδιά.

Στη συνέχεια, ζήτησε να γίνεται συνεχής προσπάθεια, προκειμένου ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η συσπείρωση, στην εποχή που εμφανίζονται συντονισμένες προσπάθειες αποσυσπείρωσης, από τα γνωστά κέντρα, ζητώντας να μην τους επηρεάσει το παραμικρό, και να συνεχίσουν ενωμένοι τον δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους.

Ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε πως οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ «τρομάζουν», λέγοντας συγκεκριμένα:

«Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία