Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ήττα με το… βλέμμα στο παιχνίδι με τη ΝΕ Πατρών ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου, τον τοπικό Εθνικό, γνωρίζοντας την ήττα με 15-7. Σ’ ένα κλειστό επιθετικά πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο κυριάρχησαν οι δύο άμυνες, οι γηπεδούχες ήταν εκείνες οι οποίες προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0, το οποίο ήταν και τελικό.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά και με 0-2 σερί έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 2-2. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να πάρουν την διαφορά, ωστόσο οι γηπεδούχες με 3-0 σερί πήραν ξανά το προβάδισμα, 5-2. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 5-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος ο οποίος πέτυχε πρώτος γκολ, 5-4, με τον Εθνικό να απαντά, 6-4, και τον Δικέφαλο να μειώνει και πάλι στο γκολ, 6-5. Οι «ασπρόμαυρες» τα έδωσαν όλα, ωστόσο ο Εθνικός… άνοιξε την διαφορά, 10-5, δυσκολεύοντας το έργο του ΠΑΟΚ.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η διαφορά παρέμεινε, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να ψάχνουν κάποιο σερί το οποίο θα τις επαναφέρει στο παιχνίδι, Κάτι τέτοιο δεν ήρθε, με το τελικό σκορ να είναι 15-7. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, όπου και θα υποδεχθεί στο Ποσειδώνιο τη ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-3, 5-2, 5-2.


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία