Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η UEFA αποθεώνει τον Κωνσταντέλια και τον συγκρίνει με τον… Μέσι!

Δημοφιλή

H εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα μπαίνει συχνά- πυκνά στο… μικροσκόπιο της UEFA, που αναδεικνύει σταθερά τις επιδόσεις της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, κυρίως στον έβδομο όμιλο.

Με το διπλό επί της Αμπερντίν, οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν με το απόλυτο στη φάση των ομίλων για να παραμείνουν το «αφεντικό» του γκρουπ τους, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρωτιά, η οποία θα κριθεί, εκτός απροόπτου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο κείμενο που φιλοξενείται μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ξανά τους Σκωτσέζους, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας, αποθεώνεται τόσο ο Δικέφαλος, όσο και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Μια εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντιν θα σφράγιζε πιθανότατα την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων του έβδομου ομίλου, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που κάνει… πάταγο, έχοντας κερδίσει πλέον τα έξι τελευταία της παιχνίδια στις διοργανώσεις της UEFA. Ο Στέφαν Σβαμπ σκόραρε το γκολ της νίκης στη Σκωτία, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον, συναρπαστικό μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος είχε δοκάρι στο Pittodrie, μετά από μια προσπάθεια τύπου Μέσι, μπροστά σε όλη την άμυνα της Αμπερντίν».


Τελευταία νέα

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα....

Στην ίδια κατηγορία