Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Νέα δημοσιεύματα για Τάισον στην Βραζιλία

Δημοφιλή

Το όνομα του Τάισον δεν σταματά να βρίσκεται στην κορυφή των ΜΜΕ της πατρίδας του, αφού σταθερά τα δημοσιεύματα τον συνδέουν με την πιθανότητα επιστροφής του στη Βραζιλία. Στο «κάδρο» φυσικά βάζουν την πρώην ομάδα του, Ιντερνασιονάλ, από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2022 για να επιστρέψει στην Ευρώπη και να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι συμπατριώτες του υπογραμμίζουν πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός «βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με την ελληνική ομάδα», ενώ υποστηρίζουν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα, προκειμένου να «καθαρίσει την εικόνα του, μετά την αποχώρηση του από το κλαμπ».

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως θα δεχόταν και μια μείωση μισθού για να επιστρέψει στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει καμία είδους διαπραγμάτευση με τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια ο Τάισον έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τον Δικέφαλο και τον κόσμο του, που του έδωσαν πίσω το χαμόγελο του, και την ευκαιρία να χαρεί ξανά το ποδόσφαιρο.


Τελευταία νέα

Κηφισιά: Συνελήφθη γνωστός τράπερ (video)

Στη σύλληψη του γνωστού τράπερ KIDD στην Κηφισιά προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου η Ελληνική Αστυνομία κατά τη διάρκεια...

Στην ίδια κατηγορία