Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ηθελε, δεν μπόρεσε…

Δημοφιλή

Δεν αξιοποίησε την έδρα του ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Ετσι, τερμάτισε 4ος και πλέον περιμένει τον τελικό κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Αν χάσει από την ΑΕΚ, τότε θα παίξει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Δικέφαλος απείλησε στο 5΄ με τον Τόμας (έδιωξε ο Τζολάκης), ενώ στο 20΄ ο Ολυμπιακός «απάντησε» με τον Φορτούνη (έδιωξε ο Κοτάρσκι). Στο 24΄ και στο 27΄ ο Σοάρες αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στο 28΄ ο Μπιέλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτάρσκι, κάτι που έκανε πέντε λεπτά αργότερα ο Σαμασέκου, αξιοποιώντας τη σέντρα του Ροντινέι. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α΄ μέρους ο Κωνσταντέλιας είχε την ευκαιρία να πλασάρει από κοντινή θέση, αλλά τον πρόλαβε ο Παπασταθόπουλος.

Στο 57΄ το πολύ μακρινό σουτ του Κουλιεράκη εξουδετερώθηκε από τον Τζολάκη σε κόρνερ, ενώ στο 75΄ η κεφαλιά του Κεντζιόρα έφυγε άουτ. Ο ΠΑΟΚ απείλησε και στο 84΄ με τον Κωνσταντέλια, που σούταρε άουτ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ινγκασον, Νέσμπεργκ (46΄ Κουλιεράκης), Ρ. Σοάρες, Ντάντας (64΄ Σβαμπ), Αουγκούστο (76΄ Φ. Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (64΄ Τάισον), Τόμας (82΄ Τζίμας).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Ιν Μπεόμ (78΄ Κασάμι), Σαμασέκου, Εμβιλά, Φορτούνης (78΄ Μασούρας), Μπακαμπού (71΄ Ελ Αραμπί), Μπιελ (65΄ Βρουσάι).

Προηγούμενο άρθροΑποθεώθηκε ο Μπίσεσβαρ
Επόμενο άρθροO κόσμος αποδοκίμασε


Τελευταία νέα

Ανατροπή στην ανατροπή μετά από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ (video)

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο και χρειάστηκε να...

Στην ίδια κατηγορία