Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία σε… νεκρό χρόνο

Δημοφιλή

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε σήμερα (04/11) ο ΠΑΟΚ Β με την ομάδα της Βέροιας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 54′ όταν ο Μπράντονιτς συνδυάστηκε με τον Χατζηστραβό και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο διαιτητής Πουλικάκης είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τασιούρα στον Φασίδη, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να διαμαρτύρονται και τον Γιάννη Μιχαηλίδη να δέχεται την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Ο Μπουολί ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το τελικό 1-1.

Να σημειωθεί πως στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιάννης Μιχαηλίδης πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα, αντικαθιστώντας τον Κωττά.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80′ Ιωάννου), Μπούζας (80′ Ισαακίδης), Μπλέτσας (58′ λ.τ Μπελεβώνης), Ορφανίδης (73′ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46′ Γιαξής), Τασιούρας, Κωττάς (64′ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (73′ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79′ Σπυρίδης), Πανίδης (64′ Γκορντεζιάνι).


Τελευταία νέα

6/5/2017: Κυπελλούχος μετά από 14 χρόνια στον Βόλο (videos)

Σαν σήμερα, 6 Μαΐου 2017, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1 σε έναν επεισοδιακό...

Στην ίδια κατηγορία