Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γκαρσία: «Δεν ήταν πέναλτι»

Δημοφιλή

Στην κάμερα της ΕΡΤ 3 μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β, Πάμπλο Γκαρσία, στο πλαίσιο της σημερινής (04/11) αναμέτρησης του Δικεφάλου με την Βέροια, η οποία έληξε ισόπαλη με σκορ, 1-1.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε τα παράπονα του για τις συνεχόμενες αλλαγές ημερομηνίας στον ορισμό της αναμέτρησης.

Ακόμη τόνισε πως για τον ίδιο δεν υπάρχει το πέναλτι, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα. Δεν είμαι χαρούμενος όμως για το πρόγραμμα που έχει βγει μέχρι τώρα. Στην αρχή μας είπαν ότι παίζουμε Κυριακή, μετά Σάββατο και τελικά παίξαμε Παρασκευή. Εμείς έχουμε ένα προγραμματισμό σαν ομάδα. Εμείς δουλεύουμε σκληρά τις προηγούμενες ημέρες των παιχνιδιών, και μπορεί μια αλλαγή να φέρει τραυματισμό. Δεν μας ενδιαφέρει ποια μέρα θα παίξουμε, αλλά να μας το λένε νωρίτερα.

Είμαι χαρούμενος που ήρθαν παιδιά να παίξουν από την πρώτη ομάδα, αλλά και παιδιά που ανέβηκαν από τις ακαδημίες για να παίξουν στη Β Εθνική. Όσο για το αποτέλεσμα, δεν συμφωνώ, γιατί για εμένα αυτό δεν ήταν πέναλτι. Δεν δίνω σημασία στο αποτελέσματα, αλλά στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, αυτό είναι το σημαντικό.

Σαν προπονητές εμάς μας γεμίζει το γεγονός να βλέπουμε παιδιά σαν τον Φασίδη να παίζει αντίπαλος μας. Όπως και να βλέπω παιδιά του ΠΑΟΚ Β στην πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να είναι έτοιμα τα παιδία όταν τους χρειαστεί η πρώτη ομάδα».


Τελευταία νέα

Ρέντη: Σκέτη φρίκη οι συνομιλίες των χούλιγκαν

Ξεπερνάει και τα όρια του σοκ η συνομιλία που κατέγραψαν οι Αρχές και εμφανίζει κατηγορούμενο να επαίρεται για τη...

Στην ίδια κατηγορία