Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ισλανδική αποθέωση σε Φρίντρικσον

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από τη νικηφόρα επικράτηση του ΠΑΟΚ με 87-63 του Απόλλων Πατρών στο PAOK Sports Arena μετά από περίπου δύο μήνες με διαδοχικές ήττες, ισλανδικά ΜΜΕ απομόνωσαν την εμφάνιση του Έλβαρ Φρίντρικσον που σημείωσε 10 πόντους, επτά ασίστ και ένα ριμπάουν αποθεώνοντας τον Ισλανδό γκαρντ αναφορικά με τη σημερινή (30.03) συμμετοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι των «ασπρόμαυρων».

Δείτε όσα επισήμαναν σε σχετικές αναφορές τους:

«Ο Έλβαρ Φρίντρικσον και ο ΠΑΟΚ κέρδισαν με 87-63 τον Απόλλωνα Πάτρας για την πρεμιέρα των Play Out της Stoiximan Basket League. Ο ΠΑΟΚ είναι ασφαλής από τον υποβιβασμό, αλλά φαίνεται ότι ο Απόλλων Πάτρας αναμένεται να αποχωρήσει από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες και χρειάζεται να κερδίσει και τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια για να παραμείνει ψηλά.

Αναφορικά με τον Έλβαρ Φρίντρικσον στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας έπαιξε συνολικά 24 λεπτά, σημειώνοντας 10 πόντους από 44% σουτ. Έδωσε επίσης επτά ασίστ και πήρε ένα ριμπάουντ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία