Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ήρθε η ώρα για… restart

Δημοφιλή

 Η απίστευτη αμέλεια με τη μη θεώρηση των δελτίων υγείας εν μέσω πλέι οφ, έφερε κλυδωνισμούς στο καράβι του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν και η αφορμή για μια ανασύνταξη…

Ο Ιβάν Σαββίδης, που παραμένει στο Ροστόφ, καθώς εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση των πτήσεων από τη Ρωσία, και σχεδιάζει με την πρώτη ευκαιρία να έρθει στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσε να πιστέψει, πως συνέβη κάτι τέτοιο στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλο πλήγμα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, εμφανώς σοκαρισμένος και πολύ προβληματισμένος με την εξέλιξη, είναι σε συνεχείς συσκέψεις με τους επιτελείς της ΠΑΕ κι αφού ζήτησε και πήρε τις παραιτήσεις των ανθρώπων που είχαν την ευθύνη (του γιατρού Ευθύμιου Παπασούλη και του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Σαραϊδάρη), κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να αναδιοργανωθεί η λειτουργία της ΠΑΕ.

Ο Σαββίδης ζήτησε να ισχυροποιηθούν οι δομές λειτουργίας της ΠΑΕ και της ομάδας, που αποδυναμώθηκαν μέσα στη σεζόν. Υπήρξαν κι άλλα μικρά – μικρά πράγματα στη διάρκεια της σεζόν, που έδειχναν ότι κάτι είχε αρχίσει να μην πάει πολύ καλά.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ διαπίστωσε ότι υπήρξε μια χαλάρωση, που προήλθε από τους πέντε τίτλους που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ μέσα στα γήπεδα την προηγούμενη τριετία, συν το γεγονός ότι επήλθε μια κόπωση στον οργανισμό, ο οποίος επικέντρωσε την προσοχή του στη φετινή σεζόν στην αντιμετώπιση της σκευωρίας, κάτι που λειτούργησε ανασταλτικά σε ότι αφορά τη δομή της ομάδας.

“Δεν είναι τα πρόσωπα, το ξέρω, όλα τα πρόσωπα που είναι στην ΠΑΟΚ, ήταν και στο νταμπλ. Το πρόβλημα είναι η δομή. Θέλω διακριτούς ρόλους, υπευθυνότητες στα τμήματα, όπως ήμασταν” είπε μεταξύ άλλων ο Σαββίδης στην επικοινωνία του με τα στελέχη της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέστησε σαφές ότι πρέπει να ενισχυθούν οι δικλείδες ασφαλείας για να αποφευχθούν κρούσματα στο μέλλον και όπου απαιτείται, να γίνουν προσθήκες και να στελεχωθεί καλύτερα η ΠΑΕ και η ομάδα.

Μεταξύ άλλων, ζήτησε να γίνει απ΄ όλους προσπάθεια για την ενσωμάτωση του Όλαφ Ρέμπε στη λειτουργία της ομάδας και να ενισχυθεί το τημ της ομάδας, όπου απαιτείται.

Ήδη έχουν γίνει οι επαφές για τη στελέχωση του ιατρικού τμήματος, καθώς και για την ενίσχυση του τημ, που περιβάλλει την ομάδα, με νέα πρόσωπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο Φάληρο χωρίς Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ!

Τη μίνι προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου...

Στην ίδια κατηγορία