Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Από ήττα σε ήττα (και) στα δικαστήρια

Δημοφιλή

Διπλοβάρδιες δουλεύουν οι νομικοί του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό, αφού μετά το 2016, που τα πράγματα σταμάτησαν να γίνονται εύκολα και με καλή συνεννόηση, οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια να πετύχουν αυτά που θέλουν και συνήθως είναι κόντρα σ΄ αυτά που θέλουν οι περισσότερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, οι δικηγόροι του Ολυμπιακού δεν είναι σε καλή φόρμα και πηγαίνουν από ήττα σε ήττα, με αποτέλεσμα να προκαλείται ζαλάδα στο λιμάνι. Μια τέτοια ζαλάδα έφερε και το γεγονός ότι χάθηκε το αήττητο σε ένα παιχνίδι, που αν το είχαν πάρει χαμπάρι θα μπορούσαν να κάνουν ένσταση και να το σώσουν.

Μετά την ψυχρολουσία στο CAS, κι ενώ το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτές τις μέρες μεταξύ επιτροπής δεοντολογίας και δικαστηρίων (για το ποινικό κομμάτι της ίδιας υπόθεσης), ήρθε και η ήττα από το διαιτητικό δικαστήριο.

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να παραταθεί η θητεία της διοίκησης Γραμμένου μέχρι το 2021 και να μη γίνουν φέτος εκλογές, αλλά το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του και οι εκλογές θα γίνουν κανονικά μέχρι τον Οκτώβριο, όπου τους ερυθρόλευκους τους περιμένει άλλη μια πανωλεθρία.

Στον Πειραιά δεν αγάπησαν βέβαια ξαφνικά τον Γραμμένο, απλά βλέποντας την ήττα στις εκλογές που έρχονται, μάλλον θέλησαν να κερδίσουν χρόνο, μήπως και κάποιος καλός άνθρωπος προλάβει να αλλάξει πράγματα, έτσι ώστε να αλλάξει ο ρους των πραγμάτων.

Δύσκολα είναι!

* O ένας μετά τον άλλον παραιτήθηκαν όλοι από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και δεν υπάρχουν ούτε αναπληρωματικοί. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 3/8 που θα πρέπει να δηλώσει η ΕΠΟ τις ομάδες στην ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, επιτροπή εφέσεων δεν θα υπάρχει.

* Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, από την ώρα που πήρε τους 7 βαθμούς από το CAS και το θέμα, ούτε τον νοιάζει. Άλλοι ίσως αρχίσουν να καίγονται!

*Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κίτρινο ρόδο. Το υπέροχο αυτό ρόδο το αγόρασε ξαφνικά ένας και το έβαψε κόκκινο, αλλά παρά τα λεφτά που έδωσε, προτίμησε να το αφήσει κίτρινο. Συμβαίνουν κι αυτά.

ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Δεν είναι μυστικό ότι το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κυκλοφορεί στο μεταγραφικό παζάρι τον τελευταίο καιρό, παρότι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι προς πώληση εφόσον φέρει ένα ικανοποιητικό ποσό, που έχει οριοθετηθεί πολύ κάτω από την ρήτρα του, που είναι 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πασχαλάκης δεν τρελαίνεται να φύγει, αλλά ξέρει πως αυτή είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία να βρει μια ομάδα στην Ευρώπη και περιμένει.

Αν και έχει μια συνεργασία με τον Πολ Κουτσολιάκο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν έχει υπογράψει με κανέναν ατζέντη και περιμένει γενικώς προτάσεις.

ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ

O Nτιέγκο Μπίσεσβαρ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον ατζέντη του να ανιχνεύει το έδαφος σε άλλες πολιτείες. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει προταθεί σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μία απ΄ αυτές, η Αλ Ανταλά, καλοβλέπει την περίπτωσή του. Πρόταση, πάντως, ή έστω επίσημο ενδιαφέρον, δεν υπάρχει για την ώρα.

MΠΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ… ΚΛΙΜΑ

Ο Όλαφ Ρέμπε κλείνει τρεις εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και πλέον έχει αρχίσει να γνωρίζει όλα όσα πρέπει να για να κάνει τη δουλειά του. Ο Γερμανός έχει μιλήσει με πολύ κόσμο, έχει μάθει πολλά πράγματα, φρόντισε να μιλήσει επί παντός επιστητού και με τον Μπράνκο πριν φύγει. Μεταξύ άλλων, ο Ρέμπε ξέρει και τι λένε γι΄ αυτόν, αυτοί που δεν ενθουσιάστηκαν που τον βλέπουν εδώ. Υπάρχουν κι αυτοί…

ΟΙ… ΠΕΝΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ

Ήταν τόσα πολλά τα προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια της σεζόν, που το περιβραχιόνιο του αρχηγού άλλαξε χέρια πολλές φορές. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, που δεν αγωνίστηκαν οι Βιεϊρίνια και Πέλκας. Αρχηγός στα πιο πρόσφατα παιχνίδια ήταν ο Βαρέλα, ενώ στη διάρκεια της σεζόν το περιβραχιόνιο φόρεσαν και οι Μάτος και Κρέσπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο Άργος για ακόμα μία νίκη!

Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Μαρτίου...

Στην ίδια κατηγορία