Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ηλιάδης: «O ΠΑΟΚ έκλεισε τα στόματα!»

Δημοφιλή

Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τη σημασία της αλλά και το γεγονός ότι ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με μια άκρως νεανική ενδεκάδα, τοποθετήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», Στέλιος Ηλιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo» και την εκπομπή «Full Επίθεση».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη σημασία της νίκης: 

«Σίγουρα, πολύ σημαντική νίκη, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Ο ΠΑΟΚ με ΟΦΗ και Λιβαδειά ισοφαρίστηκε στο.. 100 και δεν είναι μόνο οι δύο βαθμοί που χάνεις σε κάθε παιχνίδι, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι. Χθες ο ΠΑΟΚ πήρε σε ψυχολογία και έκλεισε στόματα, κόντρα σε έναν επίσης διεκδικητή του τίτλου, με τον κόσμο του. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, μετά από μεστή εμφάνιση».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα είχε ένα πλάνο από το 1′ ως το 90′ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή όσο και στους παίκτες. Όταν μια ομάδα έχει να κερδίσει τόσο καιρό εκτός έδρας και το κάνει  μια τέτοια εμφάνιση, αξίζουν όλοι συγχαρητήρια και αυτοί που έπαιξαν και αυτοί που ήταν στον πάγκο».

Για τα νεαρά παιδιά που παίρνουν την ευκαιρία τους στον Δικέφαλο:

«Η δική μου άποψη είναι ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες και να τα εμπιστεύονται πιο νωρίς. Χθες έδειχναν… 30 χρονών με πολλές συμμετοχές. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που πρέπει να μπουν στην ομάδα. Στην Ελλάδα το κακό είναι ότι αν ένα παιδί κάνει κάποιο λάθος, θα αρχίσει η μουρμούρα. Στην Ευρώπη δεν γίνεται αυτό, εμείς μάλλον έχουν μάθει να κρίνουμε λάθος. Τα ίδια λάθη πάνω- κάτω ένας έμπειρος και ένας νέος. Οι ομάδες πρέπει να στηρίζουν αυτά τα παιδιά ειδικά στο λάθος τους, γιατί θα είναι κρίμα να τα χάσεις».

Για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολιβέιρα:

«Σίγουρα είναι κραυγαλέο πέναλτι, υπάρχει επαφή και από τους δύο ποδοσφαιριστές. Περίμενα να πάει στο VAR αλλά πίστευα ότι θα το επιβεβαίωνε και θα το έδινε. Βλέποντας αυτό το ριπλέι δεν μπορεί να το αναιρέσει. Τελικά το πήρε πίσω. Αν ο ΠΑΟΚ έκανε εκεί το 1-3, το παιχνίδι τελείωνε. Έτσι πως ήταν ο ΠΑΟΚ χθες φαινόταν ότι δεν μπορεί να δεχθεί γκολ. Η μόνη κακή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, ήταν μόνο εκείνο το 10λεπτο πριν ισοφαριστεί. Μετά δεν μπορούσε να φάει γκολ».

Για την πορεία του πρωταθλήματος και αν έχει κριθεί κάτι: 

«Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι στη χρονιά θα κοστίσουν τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στο 90′, και αυτά για εμένα είναι λάθος διαχείριση. Αυτά κοστίζουν σε μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Τη χρονιά του νταμπλ δεν δεχόταν γκολ, κέρδιζε με μισό μηδέν. Αυτά πρέπει να βελτιωθούν, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Η Τρίπολη είναι μια σκληρή ομάδα που δεν δέχεται εύκολα φάσεις. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το ματς του «Καραϊσκάκης» γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα βρει χώρους. Πρέπει να δημιουργήσει και να μην αφήνει χώρους».

Για αυτό που του αρέσει από τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Με ικανοποιεί που βλέπω να παίζουν νέοι ποδοσφαιριστές. Όσο για την εμφάνιση, είναι αυτό που ο κάθε οπαδός θέλει να βλέπει. Κρατούσε μπάλα όσο έπρεπε, έκανε επίθεση όσο έπρεπε».

Για την εμφάνιση του Ντάντας και τους Κοτάρσκι- Νάρεϊ:

«Τρομερά τρεξίματα, πάρα πολύ ποιοτικός. Ήταν φοβερός στο ντέρμπι. Για όλους τους καινούργιους θέλει υπομονή, δύσκολα ένας παίκτης θα δείξει αυτό που πραγματικά είναι στο πρώτο τρίμηνο. Έχουμε παραπάνω πράγματα να δούμε από τους Κοτάρσκι, Ντάντας και Νάρεϊ».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία