Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το… κομπιούτερ Ντάντας

Δημοφιλή

Ακόμα μια εξαιρετική φετινή εμφάνιση προσέθεσε στο βιογραφικό του ο Τιάγκο Ντάντας, που παρά τα 21 του χρόνια έχει καταφέρει, σε ελάχιστο μάλιστα χρονικό διάστημα, να μετατραπεί σε μια «σταθερά» του άξονα του ΠΑΟΚ, βοηθώντας τα μέγιστα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Πορτογάλος μέσος αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο μεγάλο διπλό των «ασπρόμαυρων» στον Πειραιά με 1-2, και συμβάλλοντας με το γνωστό του αψεγάδιαστο παιχνίδι.

Πολλές φορές οι αριθμοί λένε ψέματα, ωστόσο στην περίπτωση του αποτυπώνουν την πλήρη εικόνα της συνεισφοράς του στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων».

Ο 21χρονος στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δοκίμασε 40 πάσες και στις 37 από αυτές κατάφερε να βρει συμπαίκτη.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι είχε 9/11 μεταβιβάσεις πάνω από τον χώρο του κέντρου, και 4/6 πάσες προς την επίθεση, με το συνολικό του στατιστικό στις προωθημένες πάσες να ξεπερνά το 50%.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία