Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η ζωή εκτός Τούμπας

Δημοφιλή

Διψήφιος αριθμός παικτών αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Τι έχουν κάνει όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα στις νέες τους ομάδες;

Ο Χοσέ Κρέσπο καθιερώθηκε με το «καλημέρα» στον ΑΠΟΕΛ. Ο 35χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα είχε παίξει, όντας βασικός, και στα δέκα παιχνίδια, που έχει δώσει η κυπριακή ομάδα, αν δεν είχε αποβληθεί στο πρώτο παιχνίδι με την Τζουργκάρντεν για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, χάνοντας για αυτό το λόγο τη ρεβάνς στην Κύπρο. Ο Κρέσπο κι ο ΑΠΟΕΛ έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα συνεχίζει και φέτος την καριέρα του ως δανεικός από τη Νιού Γιορκ Σίτι. Ο 27χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός φοράει πλέον τη φανέλα της Αλ Ριάντ, με την οποία μετράει ένα γκολ και μία ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Αφησε τον ΠΑΟΚ και επέστρεψε στα γκολ… Ο λόγος για τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Ρέιντζερς, με την οποία μετράει εννέα γκολ σε δεκατρείς συμμετοχές (οι δώδεκα από αυτές στην αρχική ενδεκάδα). O 29χρονος Κροάτης φορ υπήρξε καθοριστικός στην πρόκριση της σκωτσέζικης ομάδας, κόντρα στην Αϊντχόφεν, στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ένα παιχνίδι απέναντι στους Ολλανδούς (o Τσόλακ θ’ ανήκει στη Ρέιντζερς μέχρι τον Ιούνιο του 2025).

Κάτοικος Πορτογαλίας δηλώνει πλέον ο Ενέα Μιχάι. Ο 24χρονος διεθνής Αλβανός κεντρικός αμυντικός έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της Φαμαλικάο (πέντε συμμετοχές μέχρι τώρα), με την οποία συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι για συνεργασία τριών χρόνων.

Στην Α΄ κατηγορία της Πορτογαλίας συνεχίζει την καριέρα του κι ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο 35χρονος Αφρικανός στόπερ μετράει τέσσερις συμμετοχές (οι δύο ως αλλαγή) με την Κάζα Πια (οι δύο πλευρές υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο), με πιο πρόσφατη από αυτές την τελευταία αγωνιστική, όταν η ομάδα του νίκησε εντός έδρας με 1-0 τη Φαμαλικάο του Μιχάι.

Οντας δανεικός πέρσι στον ΠΑΟΚ, ο Τσούμπα Ακπομ επέστρεψε φέτος στη Μίντλεσμπρο και στην Τσάμπιονσιπ. Ο 26χρονος επιθετικός μέτρησε δύο γκολ στις πρώτες τρεις συμμετοχές του, παραμένοντας εκτός δράσης από τα τέλη Αυγούστου εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ένας ακόμη δανεικός της περσινής σεζόν ήταν ο Σίντκλεϊ. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, που πλέον έχει αποδεσμευτεί από την Ντιναμό Κιέβου, έχει επιστρέψει στη χώρα του για να φορέσει τη φανέλα της Κουϊάμπα (δύο συμμετοχές στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας κι άλλες δύο ως αλλαγή).

Αυτός που παραμένει χωρίς ομάδα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, για τον οποίο, πάντως, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν και τρεις παίκτες από το περσινό ρόστερ, που φέτος παραχωρήθηκαν δανεικοί. Ο Χάρης Τσιγγάρας περιμένει να κάνει το ντεμπούτο του στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Τουλούζ, ο Τέιλορ απολαμβάνει την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ ο Γιώργος Κούτσιας μεταπήδησε, στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, στο Βόλο.


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και την Κυριακή!

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (27/4) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται με αποκαλυπτικό...

Στην ίδια κατηγορία