Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον MVP Απριλίου

Δημοφιλή

Τον πολυτιμότερο παίκτη του για τον μήνα Απρίλη ψάχνει να βρει ο ΠΑΟΚ, με τους Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Σβαμπ, Μπάμπα και Κωνσταντέλια να μονομαχούν για το βραβείο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας, με πολλούς και δύσκολους αγώνες, επιτυχίες κι αποτυχίες, σκληρές μάχες. Το paokfc.gr σας καλεί να επιλέξετε τον κορυφαίο παίκτη του Δικεφάλου για τον Απρίλιο.

Οι πρώτοι δύο υποψήφιοι έρχονται από το κέντρο της άμυνας. Το δίδυμο Κουλιεράκης – Κεντζιόρα ήταν για έναν ακόμα μήνα εξαιρετικό. Ο Πολωνός δεν έχασε λεπτό τον Απρίλιο, με επτά συμμετοχές, έδωσε αμέτρητες μάχες, έβγαλε πάθος και καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία κι ήταν κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου .

Ο Hammer από την πλευρά του ήταν κι αυτός απολαυστικός. Αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια, έκανε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, ήταν εξαιρετικός και στο επιθετικό παιχνίδι, παρά το γεγονός πως δεν βρήκε γκολ, ενώ για έναν ακόμα μήνα κατάφερε να έχει ωριμότητα στο παιχνίδι του, ενώ παράλληλα έβγαλε ενέργεια και πάθος, παρασύροντας και τους συμπαίκτες του σε κομβικά χρονικά διαστήματα.

Τρίτος μονομάχος, ο Μπάμπα . Ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας τον Απρίλιο, πάλεψε, κατέθεσε όλες του τις δυνάμεις στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε ένα γκολ στην OPAP Arena κι έδωσε το έναυσμα για την επιστροφή της ομάδας, ενώ στην Τούμπα κόντρα στην Ένωση έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ, όντας πολύτιμος σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Στη μάχη μπαίνει κι ο Στέφαν Σβαμπ . Ο Αυστριακός σε μία δύσκολη περίοδο βγήκε μπροστά, κατέθεσε στο γήπεδο προσωπικότητα, χαρακτήρα και ποιότητα. Έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια, σκόραρε τρία γκολ κόντρα στη Λαμία (δύο εντός κι ένα εκτός) κι ήταν αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης για την ομάδα.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο Mr.Breeze παρά το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, μέτρησε πέντε συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ, όντας μάλιστα ο κορυφαίος του ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ, όπου σημείωσε δύο γκολ, ενώ ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλο που βρήκε μπροστά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Η συγκίνηση του Ιβάν για την 19η του Μάη»

Η 19η του Μάη θα είναι πάντα πολλά περισσότερα από μια απλή ημερομηνία, καθώς πριν 105 χρόνια έγινε μια...

Στην ίδια κατηγορία