Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η συγκίνηση του Κερμανίδη για τον Τσιγγάρα

Δημοφιλή

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών «Bebides 2000» και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, μίλησε στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον City 106,1 για τις αποδόσεις του Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος πάρθηκε από αυτές τις ακαδημίες για να πάει στον Δικέφαλο και το γεγονός πως έφτασε να γίνει αρχηγός του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν ποτέ αρχηγός στον ΠΑΟΚ:

«Για να φορέσεις τότε το περιβραχιόνιο θα έπρεπε να λείπουν ο Κούδας, ο Σαράφης κ.α. Ήμουν αρχηγός μια φορά αλλά σε ένα φιλικό τουρνουά του ΟΠΑΠ, αλλά είναι περηφάνια και συγκίνηση όπως και να ‘χει. Συγκινήθηκα που ήταν αρχηγός ο Χάρης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση, ένα παιδάκι που ήταν στην ακαδημία μας για 5-6 χρόνια να φτάνει σε αυτό το σημείο. Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι του και το άξιζε αυτό».

Για τα παιδιά των ακαδημιών που παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζουν την ιστορία του ΠΑΟΚ, πρέπει να πιστέψει σε αυτά τα παιδιά, σε αυτά τα ταλέντα και να τους δώσουν την ευκαιρία να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ το κάνει αυτό και βλέπουμε τα σημάδια αυτών των παικτών».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο προπονητής χειρίζεται πολύ σωστά τους παίκτες, είναι πολύ καλό το κλίμα. Η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, αξίζει να πας στο γήπεδο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ακόμη και τη νίκη. Πιστεύω ο κόουτς θα προετοιμάσει σωστά την ομάδα. Μου θυμίζουν αυτά τα παιχνίδια στην Λεωφόρο μου θυμίζει τα δικά μας παιχνίδια, υπάρχει πολύ πάθος. Όταν έπαιζα εγώ σε οκτώ παιχνίδια δεν είχαμε χάσει στα επτά. Χαίρομαι πολύ να προοδεύουν τα παιδιά των ακαδημιών μας και μακάρι να έχουν την ίδια κατάληξη με τον Χάρη».


Τελευταία νέα

Τα ίδια και τα ίδια ο δήμαρχος του Μπριζ

«Η Φιορεντίνα είναι γνωστή για τους ιδιότροπους οπαδούς της. Αγώνας υψηλού κινδύνου» και σαν σε... επανάληψη ο δήμαρχος του...

Στην ίδια κατηγορία