Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η στεναχώρια του Μπότο

Δημοφιλή

Την δική του αυτοκριτική έκανε ο Ζοσέ Μποτό, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονικής για την σύντομη καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλλο να τονίζει πως νιώθει στεναχώρια που δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρασα ένα φανταστικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Από πλευράς ζωής είναι μία φανταστική πόλη για να ζεις. Νιώθω άσχημα που δεν κατάφερα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Ποτέ δεν ταίριαξα στον τρόπο σκέψης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς ο ΠΑΟΚ να είναι πρωταθλητής γιατί το αξίζουν οι φανταστικοί οι οπαδοί του.

Εύχομαι προς όλους τους ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο να μην υιοθετούν ότι έχουμε πόλεμο στο ποδόσφαιρο γιατί έτσι δεν θα αποκτήσουν σοβαρό προϊόν, δεν υπάρχουν οικογένειες στις κερκίδες, ενώ δεν θα παράγουν τα ταλέντα και καλούς παίκτες. Θα πρέπει να φύγουν από αυτό τον τρόπο σκέψης αν θέλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να εξελιχθεί.

Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και η σκέψη των προέδρων και των προπονητών γιατί καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί μόνο έτσι θα δουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ευχή μου για την Ελλάδα, όπως και ευχή μου είναι τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ το νέο έτος».


Τελευταία νέα

Οι κορασίδες του ΠΑΟΚ πάνε τώρα για τη μεγάλη «κούπα»!

Η οργανωμένη και συστηματική δουλειά, που άρχισε στα τμήματα υποδομής του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αποδίδει καρπούς. Οι κορασίδες...

Στην ίδια κατηγορία