Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η σεζόν συνεχίζεται με… Euro

Δημοφιλή

Ο Πάουλο Σόουζα συμπεριέλαβε τον Κάρολ Σφιντέρσκι στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας ενόψει της τελικής φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο. Με αυτόν τον τρόπο ο επιθετικός του ΠΑΟΚ εξαργύρωσε την καλή του παρουσία στη διάρκεια της φετινής σεζόν, καταγράφοντας μέχρι τώρα-απομένει ο τελικός κυπέλλου-έντεκα γκολ και οχτώ ασίστ σε 48 συμμετοχές.

Ποιοι άλλοι επιθετικοί, πλην του Σφιντέρσκι, κλήθηκαν στην εθνική Πολωνίας; Ο Νταβίντ Κοβνάτσκι της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Αρκάντιους Μίλικ της Μαρσέιγ, ο Γιάκομπ Σβίερτσοκ της Πιαστ Γκλίβιτσε και, φυσικά, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου.

H Πολωνία βρίσκεται στον 5ο όμιλο και θα έχει αντιπάλους-κατά σειρά-τη Σλοβακία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Το ματς με τη Σλοβακία θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη, πέντε ημέρες αργότερα η Πολωνία θ’ αντιμετωπίσει την Ισπανία στη Σεβίλη, ενώ ο αγώνας με τη Σουηδία θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία