Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Η ρατσιστική επίθεση του Μπέου σε video

Δημοφιλή

Πρωτοφανής είναι η ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου κατά του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Κηφισιά και στον Βόλο που διεξήχθη την Κυριακή στο «Μ. Κρητικόπουλος» της Καισαριανής.

Όπως αποδεικνύεται από το video που δημοσιεύει η «Ζούγκλα» ο Αχιλλέας Μπέος ακούγεται να λέει «Μόνος του έπεσε η μαϊμού» αναφερόμενος στον αφρικανικής καταγωγής ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει όμως ελληνική ιθαγένεια και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Βόλου ωστόσο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας του με την «Ζούγκλα» αντί σχολίου παρέπεμψε στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου. Σε αυτή την ανακοίνωση αναφέρεται πώς «κάποιος από τον πάγκο φώναξε στον διαιτητή πως σφύριξε μαϊμού φάουλ».

Το video αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν υπεκφυγές. Ο νόμος είναι σαφέστατος όπως θα δούμε παρακάτω. Ο Αχιλλέας Μπέος υπέπεσε σε βαρύτατο ολίσθημα και θα υπάρξουν συνέπειες, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα της Μαγνησίας, στην οποία είναι πρόεδρος.

Δείτε το βίντεο όπου ο Αχιλλέας Μπέος αποκαλεί μαϊμού τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι:

πηγή: zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Κεκλεισμένων των θυρών οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για δεύτερη σερί χρονιά...

Στην ίδια κατηγορία