Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ένας μέσα, ένας έξω για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ώρα ημιτελικών για τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό με γνώμονα τη μεταξύ τους «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να διεξαχθεί παρουσία φίλαθλου κοινού στις κερκίδες, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων.

«Περιθώρια χαλάρωσης πλέον δεν υπάρχουν, καθώς οι αγώνες είναι συνεχόμενοι» επισημαίνεται από πλευράς επίσημου ΠΑΟΚ που στην παρούσα φάση μετατοπίζει το βλέμμα του στον εντός έδρας αγώνα με τους πράσινους υπολογίζοντας εκ νέου στον Γιάννη Μιχαηλίδη κατόπιν των ενοχλήσεων που είχε αποκομίσει, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να τίθεται εκτός προγράμματος λόγω ίωσης.

Αναφορικά με τον νεαρό μεσοεπιθετικό αναμένεται να συνεχίσει την αγωγή που του έχει επιβληθεί μέχρι νεωτέρας

Αναλυτικά όσα επισημαίνουν οι ασπρόμαυροι: Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, κυριάρχησε στο γήπεδο, αλλά αρκέστηκε στον βαθμό στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ. Περιθώρια χαλάρωσης πλέον δεν υπάρχουν, καθώς οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Σειρά έχει λοιπόν ο Παναθηναϊκός και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Τούμπα και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με κόσμο στις εξέδρες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του λίγες μόνο ώρες μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ένωση, σήκωσαν μανίκια κι έπιασαν δουλειά για την επόμενη πρόκληση.Η δουλειά όπως είναι λογικό έγινε σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της κυριακάτικης μάχης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης. Την Τρίτη (13.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία