Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λύγισε τον Άθλο και πήρε την νίκη

Δημοφιλή

Για την 15η αγωνιστική της Volley League, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο PAOK Sports Arena τον Άθλο Ορεστιάδας, του οποίου και επικράτησε με 3-1, παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1.

Εκπληκτική εμφάνιση του Άθλου, που εκμεταλλεύτηκε την μέτρια μέρα των Υπερπρωταθλητών Ελλάδος, οι οποίοι έδειξαν… μέταλλο και πήραν το μέγιστο από αυτό το πολύ δύσκολο (εν τέλει) παιχνίδι.

Ο Άθλος μπήκε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, με την ομάδα της Θράκης να παίρνει προβάδισμα με 6-10. Ο Δικέφαλος μείωσε σε 9-10, όμως οι φιλοξενούμενοι πήγαν ξανά στο +4 με 13-17.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 21-21, όμως δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και ο Άθλος Ορεστιάδας ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ με 25-27.

Γεμάτο ήταν και το δεύτερο σετ, με τον Δικέφαλο να έχει ένα σταθερό προβάδισμα τριών πόντων σχεδόν σε όλη την διάρκεια, όμως ο Άθλος δεν άφηνε τους Υπερπρωταθλητές Ελλάδος να ξεφύγουν, μειώνοντας πολλές φορές στον πόντο. Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος και με 25-23 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά και πήρε προβάδισμα με δύο άσσους του Φαν Χάρντερεν με 3-0, ενώ αύξησε την διαφορά στους έξι με 13-7. Ο Άθλος όμως δεν τα παράτησε και μείωσε στο σκορ και μάλιστα έφτασε μέχρι και στον πόντο με 20-19, ωστόσο ο Δικέφαλος έφτασε στο 2-1 με 25-21.

Πολύ καλά ξεκίνησε το τέταρτο σετ ο Άθλος, ο οποίος πέρασε μπροστά με 3-7 και 5-9, ωστόσο ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και ισοφάρισε σε 10-10. Το σετ έμεινε ντέρμπι μέχρι το τέλος του, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει και τον Δικέφαλο να… χαμογελά στο φινάλε, καθώς με άσσο του Ντεν Ντρις, που είχε και την βοήθεια του φίλε, πήρε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο με 28-26 με 3-1 και 28-6.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 17:00, όπου θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα και την Κηφισιά.

ΠΑΟΚ – Άθλος Ορεστιάδας: 3-1

Τα σετ: 25-27, 25-23, 25-21, 28-26

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εβδομάδα αποφόρτισης στον ΠΑΟΚ

Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ λόγω... Πάσχα δεδομένου πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους...

Στην ίδια κατηγορία