Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η πρώτη «λευκή κάρτα» στην ιστορία του ποδοσφαίρου! (video)

Δημοφιλή

Από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου έχουν συνηθίσει ο διαιτητής του αγώνα να «τιμωρεί» με κίτρινες και κόκκινες κάρτες τους παίκτες που παραβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι έχουν τώρα ένα ακόμα «εργαλείο» στα χέρια τους, τη «λευκή κάρτα». Κατά τη διάρκεια του Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το πρωτάθλημα γυναικών, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η κάρτα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Πιο συγκεκριμένα οι «Αετοί» προηγούνταν με 3-0 έναντι των άσπονδων εχθρών τους όταν τα ιατρικά τιμ και των δύο ομάδων έτρεξαν στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσουν ενωμένα μία ποδοσφαιρίστρια που ένιωσε έντονη αδιασθεσία.

Η ενέργεια αυτή επιβραβεύτηκε από τον ρέφερι που τους έδειξε…λευκή κάρτα σε αναγνώριση του αθλητικού τους πνεύματος. Η απονομή της κάρτας καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που παρακολουθούσε στο «Ντα Λουζ»!


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία