Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Η προσφορά του ΠΑΟΚ και η πρόθεση Γκαμπιαντίνι»

Δημοφιλή

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα για τον ΠΑΟΚ, αφού αρχές Ιουλίου η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ενίσχυση στη θέση του επιθετικού είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Δικέφαλο, ο οποίος έχει εστιάσει την προσοχή του στον Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Ο Ιταλός στράικερ έχει ενεργό συμβόλαιο με την Σαμπντόρια, η οποία όμως υποβιβάστηκε στην Serie B κι έτσι το μέλλον του στη Γένοβα είναι αβέβαιο.

Σημερινό (20/6) δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει την πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής του ατζέντας.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον της Κάλιαρι προς τον Γκαμπιαντίνι, ενώ καταλήγει πως είναι αρκετά πιθανό ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στη Γένοβα και να φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Σαμπντόρια, βοηθώντας τη να επιστρέψει στην Serie A.

«Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έβαλε τον επιθετικό από το Μπέργκαμο στην κορυφή της λίστας του και να ενισχύσει την ομάδα ενόψει των προκριματικών για το Conference League. Το άρωμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά όχι μόνο. Γιατί η πρόταση του ελληνικού συλλόγου είναι από αυτές που σε κάνει να διστάζεις, ακόμα κι αν είναι λίγο μακριά από τα αιτήματα του παίκτη», αναφέρει αρχικά ιταλικό δημοσίευμα και στη συνέχεια παρουσιάζει την πρόταση που έκανε ο Δικέφαλος στον Ιταλός επιθετικό:

«Ο Γκαμπιαντίνι, τόσο για τις επιλογές της Κάλιαρι όσο και για τον ΠΑΟΚ, στοχεύει στην απόκτηση πλήρους τριετούς συμβολαίου και οι ασπρόμαυροι της Θεσσαλονίκης –όπως και οι άνθρωποι της Κάλιαρι–στοχεύουν σε διετές συμβόλαιο με ανανέωση υπό όρους για τρίτο χρόνο. Αναλυτικά, μισθός 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ανά σεζόν συν ατομικά και ομαδικά μπόνους, με τον τρίτο χρόνο να ξεκινά αυτόματα όταν φτάσει το 50% των συμμετοχών στη δεύτερη σεζόν.

Σημαντική προσφορά, αλλά που δύσκολα μπορεί να οδηγήσει σε θετική απάντηση. Η αίσθηση, συνδυάζοντας τα διαφορετικά κομμάτια, είναι ότι ο Γκαμπιαντίνι περιμένει τη γέννηση της νέας Σαμπντόρια για να αποφασίσει μετά το δικό του μέλλον. Το οποίο, αυτή τη στιγμή, φαίνεται περισσότερο προσανατολισμένο στη διαμονή στη Γένοβα παρά στη Σαρδηνία ή στην Ελλάδα, παρά τις σημαντικές προτάσεις», καταλήγει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, τονίζοντας πως πρόθεση του παίκτη είναι η παραμονή στην Σαμπντόρια.


Τελευταία νέα

Μητσοτάκης: «Η εικόνα στα γήπεδά μας μοιάζει πλέον με την αντίστοιχη των ευρωπαϊκών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη, που έδωσε στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην οπαδική βία, σημειώνοντας πως υπάρχει...

Στην ίδια κατηγορία