Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τα φιλικά του ΠΑΟΚ και η τηλεοπτική στέγη τους

Δημοφιλή

Σήμερα (20/6) έγιναν γνωστά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος θα δώσει την πρώτη του φιλική αναμέτρηση στις 5 Ιουλίου απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 19:30 (ώρα Ελλάδας). Έπειτα, θα ακολουθήσουν φιλικά ματς κόντρα σε Γκόου Αχέντ Ίγκλις (8/7), Γκενκ (12/7) και Βέστερλο (16/7).

Αυτό που δεν είναι γνωστό ακόμη και αναμένεται να αποσαφηνιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα είναι το κανάλι, το οποίο θα προβάλλει τις φιλικές αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων».

Την περσινή σεζόν, τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του ΠΑΟΚ προβλήθηκαν μέσω της NOVA, με την οποία διατηρούσε συμβόλαιο ο Δικέφαλος.

Το συμβόλαιο, όμως, των «ασπρόμαυρων» έχει ολοκληρωθεί με το τέλος της σεζόν 2022-2023. Τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά δεν έχει ακόμη ο ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως τα καλοκαιρινά φιλικά της ομάδας είναι στον «αέρα», αναφορικά με το πού θα προβληθούν.

Σε περίπτωση που ο Δικέφαλος δεν «κλείσει» την υπόθεση του τηλεοπτικού συμβολαίου σύντομα, κάτι που μοιάζει αρκετά πιθανό, τότε οι φιλικές αναμετρήσεις θα προβληθούν μέσω live streaming από το PAOK TV.


Τελευταία νέα

Παίζουν τα ρέστα τους στον 3ο τελικό με τη Νέα Ιωνία

Σ' ένα παιχνίδι δίχως αύριο, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δίνει σήμερα στις 18.00 τον τρίτο τελικό του...

Στην ίδια κατηγορία