Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η… ντρίμπλα της Χετάφε για τον Μαξίμοβιτς κι οι άλλες επιλογές

Δημοφιλή

Μετά το σίριαλ Οζντόεφ που τελείωσε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, στην Τούμπα προσπαθούν να τελειώσουν και το σίριαλ Μαξίμοβιτς…

Η υπόθεση του Σέρβου χαφ έχει προχωρήσει αρκετά, ο ΠΑΟΚ έφτασε στις απαιτήσεις της Χετάφε, μετά την πώληση του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ, αλλά όπως αποκάλυψε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή PAOK Inside στο κανάλι της FORZA στο Youtube, οι Ισπανοί έκαναν μια… ντρίπλα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να ανεβάσουν το κόστος της μεταγραφής.

Ο ΠΑΟΚ συζητά εβδομάδες με τη Χετάφε, η οποία ξεκίνησε από τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και τελικά έπεσε στα τέσσερα, για να παραχωρήσει τον Μαξίμοβιτς, παρότι ο Σέρβος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει όπου θέλει.

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο ΠΑΟΚ

Μετά την πώληση του Αουγκούστο, που φέρνει στο ταμείο του ΠΑΟΚ ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (αφού αφαιρεθεί το 30% της Κορίνθιανς), στην Τούμπα αποφάσισαν να ανέβουν από τα δύο εκατομμύρια που πρόσφεραν αρχικά και να “σπρώξουν” όλο το ποσό στη Χετάφε για να αποκτήσουν άμεσα τον Μαξίμοβιτς.

Η τελευταία εξέλιξη αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Χετάφε, προσφέροντας τέσσερα εκατομμύρια, ωστόσο ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας ανέφερε πως τα τέσσερα εκατομμύρια τα θέλει για την ομάδα του και πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συμφωνήσει και με τη Βαλένθια που έχει το 30% σε περίπτωση πώλησης του Σέρβου χαφ!

Αυτό προκάλεσε έναν εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ γιατί ο πρόεδρος της Χετάφε δεν το είχε βάλει στο τραπέζι εξ’ αρχής και με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να… στριμώξει τον Δικέφαλο, να ανεβάσει το κόστος της μεταγραφής πάνω από τα 5,5 εκατομμύρια!

Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, ο ατζέντης Ντίνος Διαμαντόπουλος, που μαζί με τον Ζήση Βρύζα, χειρίζονται την υπόθεση του Μαξίμοβιτς, έφυγε στην Ισπανία για επαφές με τη Χετάφε και τη Βαλένθια, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε και να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του Μαξίμοβιτς.

Με τον ίδιο τον Μαξίμοβιτς υπάρχει συμφωνία για το συμβόλαιό του κι εφόσον δώσει το ΟΚ η Χετάφε, ο Σέρβος θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Για κάθε ενδεχόμενο και στην περίπτωση που “σκαλώσει” η υπόθεση του Μαξίμοβιτς και οι απαιτήσεις της Βαλένθια ανεβάσουν πολύ το κόστος για έναν παίκτη, που σε 10 μήνες θα είναι ελεύθερος, στην Τούμπα υπάρχουν κι άλλες επιλογές στο τραπέζι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συζήτηση για έναν νεαρό Αργεντίνο χαφ, ο οποίος μπορεί να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη με αγορά από την ομάδα του, ενώ υπάρχει και δεύτερος χαφ, από γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα, που κι αυτός μπορεί να έρθει άμεσα ως δανεικός με οψιόν αγοράς, με το συνολικό κόστος να φτάσει στο ποσό που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ από την πώληση του Αουγκούστο.

Στα άλλα μέτωπα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει εστιάσει αυτή την εποχή στα χαφ. Στην ατζέντη υπάρχει και η απόκτηση μεσοεπιθετικού (εξτρέμ, που θα παίζει και στον άξονα), αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

 


Τελευταία νέα

Μάτι-Συγγενής θυμάτων: «Εύχομαι να τους μισήσουν τα παιδιά τους!»

Η οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη το 2018 στο Μάτι είναι μεγάλη, καθώς μόνο 6...

Στην ίδια κατηγορία