Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η «μονομαχία» Τάισον-Κοτάρσκι (video)

Δημοφιλή

Υπόθεση για… δύο το PAOK TV Play of the Month Ιανουαρίου δεδομένου πως Τάισον με «διπλή» υποψηφιότητα και Ντόμινικ Κοτάρσκι ρίχνονται στη μάχη προκειμένου να αποσπάσουν το βραβείο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά ο επίσημος Δικέφαλος αναφέρει:

Δύο ποδοσφαιριστές θα παλέψουν για το PAOK TV Play of the Month Ιανουαρίου. Εσείς θα κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Πάμε!

Πρώτος με διπλή υποψηφιότητα, ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Δικεφάλου στο παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος έκλεψε την μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή και με μία εξαιρετική πάσα έδωσε την ασίστ στον Στέφανο Τζίμα για το 1-5. Στο 90′!

Η δεύτερη υποψηφιότητα είναι από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Το build-up της ομάδας ήταν άψογο με Σάστρε, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Μουργκ να… κρύβουν τη μπάλα, η οποία έφτασε εν τέλει στα πόδια του 36χρονου εξτρέμ του Δικεφάλου. Ο Ταίσον βρήκε μπροστά του τον 22χρονο Βαγγιανίδη, πέταξε τη μπάλα μπροστά, τον προσπέρασε σαν… σταματημένο και με μία άψογη πάσα σέρβιρε στον Ντεσπόντοφ για το 2-1.

 

Από το ίδιο παιχνίδι έρχεται και η τελευταία υποψηφιότητα. Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έκανε άλλη μία καθοριστική επέμβαση. Στο 86ο λεπτό ο Μλαντένοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Mr.Fantastic του Δικεφάλου με μία εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Δείτε παρακάτω το video και ψηφίστε ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία