Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η «Marca» αποθεώνει τον Κωνσταντέλια!

Δημοφιλή

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε στην Ευρώπη, μετά την εντυπωσιακή ασίστ, που μοίρασε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στον Κάλεντ Νάρεϊ για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Βίντεο από την ασίστ του 19χρονου μεσοεπιθετικού κυκλοφόρησαν παντού στα social media, ενώ πολλοί έσπευσαν να την παρομοιάσουν με ενέργεια που θα έκανε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η πασίγνωστη ισπανική εφημερίδα «Marca» έκανε αφιέρωμα στον νεαρό Κωνσταντέλια, μιλώντας με εγκωμιαστικά σχόλια για την περίτεχνη ασίστ στο γκολ του ΠΑΟΚ.

«Μπορείς να δώσεις ασίστ από το έδαφος κάνοντας ζογκλερικά;

Ο Γιάννης Κωνσταντελιάς, παίκτης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα, έδωσε την καλύτερη ασίστ αυτό το Σαββατοκύριακο και μάλλον της σεζόν!

Όπως υπάρχει βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν, θα πρέπει να υπάρχει βράβευση και για την καλύτερη ασίστ της χρονιάς. Μια ασίστ κάνει δύο ανθρώπους χαρούμενους, είπε ένας μεγάλος θρύλος του μπάσκετ και αυτή που είδαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα.

Μια ασυνήθιστη αλλά και λαμπρή ασίστ για γκολ έδωσε ο Γιάννης Κωνσταντελιάς, παίκτης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο μεσοεπιθετικός ήταν ήδη στο έδαφος, αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο αφού την έλεγχε σαν να ήταν αμαρκάριστος. Μετά τα κοντρόλ στη μπάλα, έγινε μια βαθιά πάσα στον συμπαίκτη του που δεν έχασε την ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ και να κάνει αυτή την πάσα πιο όμορφη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία