Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η ΕΠΟ θέλει αναβάθμιση του VAR και «Goal Line»

Δημοφιλή

Η ΕΠΟ θα ζητήσει συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς για την ανανέωση της σύμβασης του VAR και την αναβάθμισή του. Την ανανέωση της σύμβασης για το VAR καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και της τεχνολογίας «goal line» αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και θα ζητηθεί συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς για το κόστος.

Αναλυτικά:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Δευτέρα 4/3/2024, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Επικύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, να σταλεί κοινή επιστολή από την ΕΠΟ και την Super League προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, και να ζητηθεί συνάντηση -παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση- με αντικείμενο την ανανέωση της σύμβασης για το VAR που εκπνέει τον προσεχή Σεπτέμβριο, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και της τεχνολογίας «goal line».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Να «σφραγίσει» την πρόκριση στους τελικούς ο ΠΑΟΚ

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος, την Κυριακή 28 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία