Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δεν το αφήνουν έτσι ΝΠΣ Βόλος και Αχιλλέας Μπέος

Δημοφιλή

Βόλος και Αχιλλέας Μπέος θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους απόφαση για την υπόθεση Τετέι στην Επιτροπή Εφέσεων.

Άμεσα κατέθεσαν έφεση Βόλος και Αχιλλέας Μπέος κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, για την υπόθεση Τετέι. Πρωτόδικα, το παιχνίδι κατακυρώθηκε στην Κηφισιά με σκορ 3-0, αν και είχε έρθει ισόπαλο 1-1, ενώ πρόστιμα επιβλήθηκαν τόσο στη βολιώτικη ΠΑΕ (20.000 ευρώ), όσο και πρόεδρό της (50.000 ευρώ), ο οποίος τιμωρήθηκε και με τρίμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Η εκδίκαση από την Επιτροπή Εφέσεων προγραμματίστηκε την Τετάρτη (6/3, 16:00) και προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν πρόκειται να επικυρωθεί η βαθμολογία για να αρχίσουν τα playouts.

Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής, με την Κηφισιά να αποκτά έναν αέρα δύο βαθμών από τον Βόλο, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αλμέιδα: «Ζήτησα συγγνώμη από τον άνθρωπο, που τον έπιασα από το λαιμό»

Στις δηλώσεις του ο Ματίας Αλμπέιδα προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την απαράδεκτη συμπεριφορά, που επέδειξε μετά το τέλος του...

Στην ίδια κατηγορία