Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η εξήγηση για το ροτέισον του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα πάει αύριο στη Λεωφόρο για την ολική ανατροπή κάνοντας κάτι, που το έχει πετύχει μόλις μία φορά (κόντρα στη Λιν) στην 98χρονη ιστορία του. Να «γυρίσει» σε διπλά νοκ άουτ παιχνίδια από το εις βάρος του 0-1 στην Τούμπα και να πάρει την πρόκριση.

Με ή χωρίς ροτέισον οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν άλλο δρόμο να διαβούν αν θέλουν να είναι πιστοί στο συνηθισμένο ραντεβού τους σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού άνοιξε κουβέντα για το εκτεταμένο ροτέισον του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πήρε ένα ρίσκο για ένα τέτοιο ματς κι αποφάσισε και παράταξε στο χορτάρι της Τούμπας μια ομάδα που στα 8/11 ήταν αλλαγμένη και χρειάστηκε χρόνο για να βρει τα πατήματά της στο χορτάρι.

«Δεν το κάνεις όταν παίζεις ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό», είπαν αρκετοί αδιαφορώντας ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πριν τρεις μέρες την ΑΕΚ, έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό και ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τέσσερα ντέρμπι στη σειρά από τις 11 έως τις 21 Φεβρουαρίου. Καλώς ή κακώς οι «ασπρόμαυροι» είναι σε τρεις διοργανώσεις και ο προπονητής τους προετοίμασε την ομάδα με το σκεπτικό ότι την Κυριακή θα υποδέχονταν τους «ερυθρόλευκους», ενώ είχε προηγηθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και ακολουθεί στο δεκαήμερο του… διαβόλου η ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» είχε να επιλέξει ποιο θα ήταν το ματς με τις περισσότερες αλλαγές και τη λιγότερη (θεωρητικά) ζημιά. Προφανώς και ο πρώτος ημιτελικός ήταν η σωστή επιλογή από την στιγμή που μπορεί η ομάδα να διορθώσει τη «ζημιά» στη ρεβάνς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία