Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιακίροβιτς: «Αλλαγές πριν τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Προμηνύονται… αλλαγές από τον Σεργκέι Γιακίροβιτς ενόψει της δεύτερης «μάχης» κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη (14/03) με φόντο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League κάνοντας σαφές πως αναμένεται να καταστρώσει τα πλάνα του υπολογίζοντας σε έναν… φρεσκαρισμένο Μπρούνο Πέτκοβιτς δεδομένου πως χάνει το εντός έδρας ματς με τη Σλάβεν εξαιτίας καρτών που έχει σημειώσει.

Ο Κροάτης επιθετικός «πλήγωσε» δις τους ασπρόμαυρους με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του, τα λάθη των αντιπάλων και σε συνδυασμό με μία μεσαία γραμμή που είχε ως σήμα κατατεθέν τον Γιόζιπ Μίσιτς, εξασφάλισε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μία υπερπολύτιμη νίκη.

Αναλυτικότερα όσα τόνισε ο Σεργκέι Γιακίροβιτς αναφορικά με την απουσία του Μπρούνο Πέτκοβιτς και τις αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ:

«Πρώτα απ’ όλα δεν θα αγωνιστεί ο Πέτκοβιτς, αφού είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Θα μπορούσαν να υπάρξουν τέσσερις με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα. Σίγουρα στο ματς του Πρωταθλήματος τόσο ο Ογκιβάρα, όσο και ο Μπουλάτ δε θα αγωνιστούν. Έχουν όμως αρχίσει ξανά τις προπονήσεις με την ομάδα και ελπίζω να είναι διαθέσιμοι την Πέμπτη» επισήμανε ο Βόσνιος προπονητής, ορμώμενος από την εντός έδρας δοκιμασία της Ντιναμό στο πρωτάθλημα με τη Σλάβεν Kοπρίβνιτσα, που βρίσκεται μόλις στην όγδοη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 27 βαθμούς.

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Σλάβεν αποτελεί μονόδρομο, έχοντας «χάσει» έδαφος στη βαθμολογία και ως εκ τούτου επηρεάζονται άμεσα οι επιλογές προσώπων και ενόψει ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αργεί ακόμα το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα Play Off της Basket League, καθώς μετά τη νίκη του...

Στην ίδια κατηγορία