Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η δύσκολη διαχείριση για Κοτάρσκι-Νάρεϊ

Δημοφιλή

Δεν είναι μόνο η καθυστέρηση στις μεταγραφές ή κάποιοι τραυματισμοί που δημιουργούν ανησυχίες και εντάσεις σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Πάντα σε μία ομάδα υπάρχουν οι παραπονιάρηδες παίκτες, αυτοί που ίσως και να θέλουν μεταγραφή, επαγγελματίες που χρειάζονται ειδική διαχείριση.

Φέτος στον ΠΑΟΚ και αφού έφυγε ο Ίνγκασον κάτι ιδιαίτερα αρνητικό, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που περιτριγυρίζονται από φήμες και σειρήνες. Ο Κοτάρσκι είναι ένας από αυτούς και είναι φανερό ότι ο Κροάτης ψάχνεται χωρίς να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Κάποιος του έχει βάλει «ιδέες» και όλος ο υπόλοιπος ΠΑΟΚ πρέπει να τον προσγειώσει.

Ο Νάρεϊ είναι μία επίσης δύσκολη περίπτωση αφού επιστρέφει από τραυματισμό και έχει μείνει εκτός βασικού σχήματος, ενώ την ίδια περίοδο ο εκπρόσωπός του διαδίδει συνεχώς φήμες για κρούσεις και προτάσεις.

Αυτούς -και όχι μόνο- ο ΠΑΟΚ οφείλει να τους προσγειώσει, να τους έχει αφοσιωμένους και ικανοποιημένους με στόχο να παίζουν για την ομάδα και όχι για την μεταγραφή. Στο κάτω-κάτω, εδώ που είναι η σεζόν για τον ΠΑΟΚ άλλη παραχώρηση δεν μπορεί να γίνει. Καλό θα ήταν να περάσει μήνυμα σε όλους ότι και να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ, κανείς δεν θα καταφέρει να φύγει.

 

 


Τελευταία νέα

Δικογραφία σε βάρος του Αλμέιδα για το επεισόδιο στην Τούμπα

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με...

Στην ίδια κατηγορία