Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η αποθέωση του Νάρεϊ στον «Ντέλια»!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (25/2) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 24η «στροφή» του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ παραχώρησε δηλώσεις στην NOVA, στο πλαίσιο της αυριανής (25/2) αναμέτρησης του Δικεφάλου στα Ιωάννινα.

Ο Γερμανός εξτρέμ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην… μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια, αποθεώνοντας το «διαμάντι» του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη φάση με τον Κωνσταντέλια:

«Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο άλλη φορά. Oταν το είδα να το κάνει σκέφτηκα “τι τρελό είναι αυτό που κάνει;” ότι κάνει κάτι για να μη χάσει την μπάλα αλλά είχε μια τέλεια και απίστευτη διαχείριση εκείνης της φάσης, μου έδωσε την πάσα, μπήκε το γκολ και όλα ήταν μαγικά. Αυτό που έκανε ήταν αποτέλεσμα μεγάλης αυτοπεποίθησης που έχει».

Για την επιστροφή του στα γκολ:

«Η ομάδα είναι η προτεραιότητά μου. Τα γκολ και οι ασίστ έρχονται από μόνα τους όταν βάζεις πάνω απ’ όλα την ομάδα. Δεν ήρθαν τα γκολ το προηγούμενο διάστημα αλλά δεν με απασχόλησε γιατί η ομάδα πήγαινε καλά και αυτό έχει σημασία για μένα. Πάντα είναι πολύ ωραίο για κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει. Η αλήθεια είναι πως σε όλο αυτό το διάστημα που δεν είχα καταφέρει να σκοράρω ήμουν πολύ κοντά. Σκόραρα αλλά για κάποια εκατοστά δεν μέτρησε επειδή υπήρξε οφσάιντ και σε άλλες περιπτώσεις ήμουν άτυχος με τα δοκάρια».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μεταξύ άλλων, είπε: “Είναι ένα πολύ πολύ δύσκολο ματς. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να το δούμε ως τελικό. Είδατε τι έγινε με τον Αστέρα όταν προηγηθήκαμε 2-0 και νομίσαμε πως είχαμε κερδίσει. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και να τα δώσουμε όλα”.


Τελευταία νέα

Αποφασισμένοι οι νέοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τον τίτλο

Μόλις δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος νέων Κ-19 κι ο ΠΑΟΚ υπολείπεται τριών βαθμών του Ολυμπιακού...

Στην ίδια κατηγορία