Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Κωνσταντέλιας, ο Φέλιξ και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (30/11) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ενόψει αυτής της αναμέτρησης, τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν βάλει στο… μικροσκόπιο την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, αναλύοντας τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Frankfurter Rundschau κάνει λόγω για την πορεία του 20χρονου στον Δικέφαλο, με τον Ζαχαρία Ατματζίδη που έχει τον ρόλο του υπευθύνου στις ακαδημίες του Δικεφάλου στο Όφενμπαχ να τον περιγράφει και να τον συγκρίνει με τον Ζοάο Φέλιξ της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ζαχαρίας Ατματζίδης:

«Η Ελλάδα είναι μια λάθος διεύθυνση για να ξεκινήσεις μια καριέρα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως μπορείτε να δείτε από την τρέχουσα μεταγραφική αξία στα 8.000.000 ευρω, σαν να είναι ένα κομμάτι από την… τούρτα, ενώ αξίζει πολύ περισσότερο.

«Αυτό το αγόρι είναι είναι ένα μέγαλο ταλέντο, που πρόκειται να γίνει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Το στυλ του μοιάζει πολύ σε αυτό του Ζοάο Φέλιξ όταν παίζει. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι θα μπορουσε να γινει πιο επικίνδυνος μπροστά από την αντίπαλη εστία. Έχει σκοράρει μόλις τέσσερα γκολ σε 22 ματς, αλλά αυτό είναι στοιχείο που μπορεί να βελτιώσει.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν έντεκα Έλληνες στην ομάδα του ΠΑΟΚ με περίπου 30 παίκτες, όλοι τους κάτω των 23 ετών. Οι δέκα από τους έντεκα είναι από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Τρανό παράδειγμα της δουλειάς στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντέλιας. Ήρθε από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη στα 11 του και ο ΠΑΟΚ πρόσεξε και τους γονείς του που ήρθαν μαζί του».

Μέσα στο δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον τόσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ όσο και της Σάλτσμπουργκ, αναφέροντας ότι οι Αυστριακοί πρόσφεραν το ποσό των 12.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσουν.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τον παρακολουθεί και ενδιαφέρεται για αυτόν, ενώ η Σάλτσμπουργκ πρόσφερε στον ΠΑΟΚ ένα ποσό μεταγραφής 12.000.000 ευρώ, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Το συμβόλαιό του στον Λευκό Πύργο έχει διάρκεια έως το 2027».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία