Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η απόφαση του Λουτσέσκου είναι να παραμείνει στην Τούμπα

Δημοφιλή

Μετά την ονειρική παράσταση του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν δίστασε να δείξει το… μέλλον. Σε μια στιγμή χαράς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε λίγη… τροφή στη συζήτηση για το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο.

«Αν με θέλουν όλοι εδώ, θα συνεχίσουμε μαζί» είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, χωρίς να κρύβει και τη συγκίνησή του, βλέποντας τη δουλειά του να αποδίδει και τον ΠΑΟΚ να ενθουσιάζει το κοινό του.

Ουσιαστικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατέστησε σαφές ότι η δική του απόφαση είναι να μείνει στην Τούμπα, χωρίς να έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση με την ιδιοκτησία και φυσικά, χωρίς να συζητηθούν και οι οικονομικοί όροι. Φαίνεται, πια, πως όλα αυτά για τον Λουτσέσκου είναι ήσσονος σημασίας. Ο κατά τεκμήριο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έχει ήδη υπογράψει ένα «συμβόλαιο καρδιάς», πριν καν ανοίξει η συζητήσει για ένα… κανονικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, για να φτάσει σε σημείο ο Ρουμάνος προπονητής να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του και να δείξει ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, πάει να πει ότι κάποιο μήνυμα εισέπραξε, έστω και δια της… τεθλασμένης.

Τον τελευταίο καιρό, οι συζητήσεις του Λουτσέσκου με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον Γιώργο Σαββίδη έχουν «πυκνώσει», και ανάμεσα στα άλλα που έχουν συζητηθεί από την ιδιοκτησία είναι και το πως θα πρέπει να οργανωθεί ο ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, σε ό,τι αφορά διάφορα πράγματα της καθημερινότητας και της λειτουργίας της ομάδας, θέμα που είναι ψηλά στην ατζέντα τους, που μένει μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά και ο σχεδιασμός της ομάδας, με την ενίσχυση και τις αποχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ουσιαστικά χωρίς να έχουν συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν, σχεδιάζουν μαζί τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος.

Όταν η συζήτηση αυτή γίνεται ανάμεσα στην ιδιοκτησία και τον προπονητή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, γίνεται σαφές ότι η τάση και στις δύο πλευρές είναι να συνεχίσουν μαζί και μετά τη φετινή σεζόν, που απ΄ ότι φαίνεται, θα έχει αρκετές συγκινήσεις για τους φίλους του ΠΑΟΚ!


Τελευταία νέα

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία άτομο του Α.Σ. Άρης

Σε απολογία κάλεσε η ΔΕΑΒ φερόμενο μέλος του Α.Σ. Άρη, μετά την ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που...

Στην ίδια κατηγορία