Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η αξέχαστη σουτάρα διπλού του Φακούντο στο Φάληρο (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα (3/12) πριν οχτώ χρόνια ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, με τον Δικέφαλο να φεύγει νικητής από το Φάληρο με 2-1.

Πιο συγκεκριμένα, στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη πήρε το προβάδισμα, χάρις σε κοντινό πλασέ του Στέφανου Αθανασιάδη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν απάντηση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με ένα φοβερό σουτ του Φουστέρ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κάτσε βρήκε τον Φακούντο Περέιρα στην «πλάτη» της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Αργεντίνος με μία τρομερή… οβίδα έγραψε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης (61′ Κασάμι), Αφελάι (61′ Ντοσεβί), Φουστέρ, Τσόρι και Μήτρογλου (67′ Μπενίτες).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Βίτορ, Τζιόλης, Σκόνδρας (56′ λ.τ. Παπαδόπουλος), Κάτσε (80′ Μάρτενς), Γκολάσα, Τζανδάρης, Περέιρα (90’+ Ποζατζίδης), Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία