Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

“Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει τον πρώτο λόγο για Κουλιεράκη”

Δημοφιλή

To ποσό των επτά-οχτώ εκατομμυρίων ευρώ είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, τη στιγμή που οι απαιτήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ φθάνουν στα δεκατρία εκατομμύρια ευρώ. Αυτές είναι, τουλάχιστον, οι πληροφορίες, που δημοσιεύτηκαν σε ρεπορτάζ του γερμανικού Sky Sport.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γερμανική ομάδα θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Κουλιεράκη, σε περίπτωση που αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Γουίλιαν Πάτσο. Για τον στόπερ από το Εκουαδόρ, ο οποίος μπορεί να φέρει πρόταση μέχρι και 60 εκ. ευρώ για τα ταμεία της Αϊντραχτ, έχουν δείξει ενδιαφέρον, τόσο η Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, όσο και η Ντόρτμουντ.

Τι προστίθεται ακόμη στο ρεπορτάζ του Sky Sport; «Ο Κουλιεράκης θέλει οπωσδήποτε να μετακομίσει στον σύλλογο της Bundesliga. Ο Έλληνας αμυντικός μάλλον θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδες από την ιταλική Serie A προσελκύουν -επίσης- τον νεαρό, αλλά η Φρανκφούρτη βρίσκεται στην pole position».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία