Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

H στάση του Ιβάν Σαββίδη στη σύσκεψη

Δημοφιλή

Την ώρα που κάποιοι επενδύουν στην τοξικότητα, ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης δείχνουν τον δρόμο, αφού στην τετράωρη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος του Δικεφάλου, που έδωσε το παρών μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ,παρά τα καταγεγραμμένα παράπονα απο την ΚΕΔ τη φετινή χρονιά, κυρίως σχετικά με το VAR, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Τρίπολης, εξέφρασε την πεποίθησή τους πως η ΚΕΔ και ο κ. Μπένετ, είναι οι μόνοι θεσμικά -και πάντα μόνο μέσω της ΕΠΟ- που μπορούν να σχετίζονται με την εύρεση, ορισμό και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με διαιτητές. «Καμία Λίγκα, καμία ομάδα, κανένας εκτός του επίσημου θεσμικού φορέα που είναι η ΚΕΔ, μπορεί να συμμετέχει σε τέτοια διαδικασία».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων»  ζήτησε ψυχραιμία από όλους και ότι στους τέσσερις επαφίεται να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς προβλήματα..

Σημείωσε δε χαρακτηριστικά πως «κανένας Μπένετ και κανένας Μπαλτάκος δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό αν εμείς πρώτα δεν κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τόνισε για τους ξένους διαιτητές πως « Συμφωνούμε για ελίτ διαιτητές και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, θεσμικά πάντα, προς αυτή την κατεύθυνση», σημειώνοντας πως  «η μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι αυτοί που ήταν εναντίον των ξένων, τώρα είναι υπέρ των ξένων».

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε και αρκετές αναφορές στη… σχέση Ολυμπιακού και Άρη, η οποία προφανώς δεν κρύβεται, αφού παραδέχονται δημόσια τη φιλία τους.


Τελευταία νέα

H ομιλία του Αλεξιάδη μετά τη νίκη κόντρα στον Αιολικό (video)

Ο ΠΑΟΚ Β έφυγε με την ανατροπή- τρίποντο από την Αριδαία κόντρα στον Αιολικό και «καθάρισε» και μαθηματικά την...

Στην ίδια κατηγορία