Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Γκαγκάτσης: «Eκφράζουμε τη στήριξη μας στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ»

Δημοφιλή

Ο Μάκης Γκαγκάτσης πραγματοποιήσε δηλώσεις μετά την τετράωρη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, ανάμεσα στην ΚΕΔ, τον Τάκη Μπαλτάκο και τους έξι των Play Off.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, που εκπροσώπησε τον Δικέφαλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τρομακτική καταγγελία του Στιβ Μπένετ αλλά και στο αν συμφώνησαν σε κάτι στη σύσκεψη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά από μια τετραώρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε ο κ. Σαββίδης εξέφρασε πως παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε πως εκφράζουμε τη στήριξη μας στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εξέφρασε την άποψη πως ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ.

Είχαμε μια σοκαριστική καταγγελία/αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ που μας έδειξε μήνυμα από διαιτητή ξένο ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Ο κ. Μπένετ είπε πως έχει βρει διαιτητές αλλά ο συγκεκριμένος ζήτησε να αλλάξουν οι διαιτητές και ρώτησε τι εθνικότητας είναι οι διαιτητές που έχει βρει ο κ. Μπένετ.

Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει ως το τέλος πως ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται να διατητεύσει ένα παιχνίδι. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Να φτάσει ως το τέλος, να παραπεμφεί παραδειγματικά και από την UEFA.

Για το ποιος ήταν ο διαιτητής κι αν ήταν αυτός Elite: 

«Δεν μας είπε, δεν ξέρει. Μας έδειξε το μήνυμα στην οθόνη πως μόνος του κάλεσε τον κ. Μπένετ και ζήτησε να διατητεύσει. Έχετε ακούσει ποτέ ξανά να αυτοπροτείνεται διαιτητής».

Για το αν συμφώνησαν σε κάτι στη σύσκεψη: 

«Στο σημείο που συμφωνήσαμε για τους ορισμούς να οριστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι διαιτητές και ή το δυνατόν elite στα ματς του big-4. Η επιθυμία του ΠΑΟΚ από 25-26 elite να διαιτητεύσουν τα επόμενα ντέρμπι. Μια επιστολή που θα μπορούσε να υπογράψει ο Μπαλτάκος, ο Μπένετ και οι τέσσερις ιδιοκτήτες και να σταλεί στον κ. Τσέφεριν για να έρθουν καλύτεροι διαιτητές. Δεν επετεύχθη αυτή η συμφωνία».

Για τους ορισμούς του Μπένετ και τον προγραμματισμό του:

«Και ο κ. Κλάτενμπεργκ πέρυσι έκανε τον προγραμματισμό για όλο το μήνα. Αυτό είναι θέμα του κ. Μπένετ δεν είναι δικό μου».

Για την ατάκα του Αχιλλέα Μπέου πως οι τέσσερις μεγάλοι μαλώνουν για το πρωτάθλημα:

«Και οι τέσσερις θέλουμε το πρωτάθλημα, φυσιολογικό δεν είναι; Το θέλουμε και εννοείται πως θα κάνουμε ότι καλύτερο αγωνιστικά. Δεν τσακωνόμασταν όπως το αναφέρατε».


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται ο Ιβάν (και) για Λουτσέσκου

Έχουμε κατανόηση τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ιδιοκτησία της ΠΑΕ, βλέποντας όμως με πόση αγωνία και...

Στην ίδια κατηγορία