Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γούσιους: «Θετικός ο απολογισμός μέχρι τώρα»

Δημοφιλή

Το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την νίκη-πρόκριση επί της ΕΣΝ Βριλησσίων με 42-27, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Παναγιώτης Γούσιους, πραγματοποιήσε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κακή αμυντική επίδοση της ομάδας του στο πρώτο μέρος αλλά και στα λάθη που διορθώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά, καθώς δεχθήκαμε 16 τέρματα και αυτό είναι πολύ κακό παθητικό για εμάς. Είπαμε κάποια πράγματα στην ανάπαυλα, τα οποία διορθώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε σταθερά καλύτερη εικόνα στην επίθεση μας και καταφέραμε να επικρατήσουμε σχετικά άνετα. Ο απολογισμός της σεζόν μέχρι τώρα είναι σίγουρα θετικός, είχαμε και δύο δύσκολες εξόδους μέσα στον Δούκα και στην Δράμα στις οποίες κερδίσαμε. Έχουμε πάρει ένα καλό προβάδισμα για να είμαστε στα ημιτελικά και έχουμε ένα πλεονέκτημα για την τρίτη θέση. Στην διακοπή θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και για τους δύο τίτλους».


Τελευταία νέα

Συνεχίζει στη Ρωσία ο Ίλιτς

Ο Σάσα Ίλιτς από το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) είναι και επίσημα προπονητής της Νίζνι. Ο Ίλιτς αποχώρησε...

Στην ίδια κατηγορία