Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γούσιος: «Η συνέχεια είναι απαιτητική»

Δημοφιλή

Το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 32-27 επί της ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Δηλώσεις πραγματοποιήσε ο προπονητής του Δικεφάλου, Παναγιώτης Γούσιος, για την σημερινή (22/10) αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων».

«Θεωρώ πως είχαμε σήμερα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε μία διαφορά έξι γκολ ενώ είχαμε 11 χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα, το οποίο ήταν το μόνο αρνητικό στοιχείο στο παιχνίδι, θα μπορούσε η διαφορά να είναι ακόμα μεγαλύτερη στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, το μυαλό μας δεν ήταν εδώ, θα πρέπει να το δούμε. Σίγουρα θα είναι μία δικαιολογία το μεγάλο διάστημα στο οποίο είχαμε να παίξουμε παιχνίδι, ωστόσο θα πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα γιατί η συνέχεια είναι απαιτητική», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ακόμη ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Κουκμίσης, είπε:

«Πιστεύω κάναμε αυτό που έπρεπε, το 4Χ4 το οποίο ήταν ο αρχικός στόχος. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με 13 παιχνίδια σ’ έναν μήνα. Παίζουμε κάθε εβδομάδα Τετάρτη-Σάββατο. Τώρα πάμε για το καλύτερο δυνατό».


Τελευταία νέα

Οι 11 επιλογές του Αλεξιάδη για Αιολικό

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αιολικό στην Αριδαία, με τον Αλέξη Αλεξιάδη να παρατάσσει μια ενδεκάδα με...

Στην ίδια κατηγορία