Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γκαγκάτσης: «Ο Αυγενάκης έκανε τα πάντα για τελικό κυπέλλου χωρίς κόσμο»

Δημοφιλή

Στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας διεξήχθη το πρωί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.

Αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά τρία εκ. ευρώ. Μετά την αύξηση, που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 26 Ιουνίου, το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέρχεται στα 130 εκ. ευρώ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων, ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε, μεταξύ άλλων:

Για τις ακαδημίες: «Οι νεαροί παίκτες ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους και όταν έρχεται η ώρα, μπορεί να φύγουν σε ομάδες του εξωτερικού. Δύο παραδείγματα, που δείχνουν ότι η σωστή και η λάθος απόφαση της διοίκησης είναι θέματα σχετικά. Πριν τη χρονιά του νταμπλ, η Φενερμπαχτσέ έδινε έξι εκ. ευρώ για τον Πέλκα, εμείς την αρνηθήκαμε, πήραμε το πρωτάθλημα και μετά ο παίκτης πήγε στην Τουρκία αντί 1, 8 εκ. ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2021 η Χοφενχάιμ έδινε 4+2 εκ. ευρώ για τον Μιχαηλίδη. Αρνηθήκαμε την πρόταση, ο παίκτης υπέστη χιαστό και τώρα προσπαθεί να επανέλθει. Ο Τζίμας είναι πολύ μικρός για να παραχωρηθεί, αλλά αν έρθει μια τεράστια πρόταση, κανείς δεν μπορεί να πει τι θα γίνει. Το καλοκαίρι θα βρίσκεται με την εθνική νέων στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κι η όλη η Ευρώπη θα τον παρακολουθεί. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους νεαρούς, να περάσουμε σε φάση ομίλων και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στο επόμενο πρωτάθλημα. Για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη θέλουμε να μείνουν τουλάχιστον για ένα ακόμη χρόνο».

Για την πορεία της ομάδας: «Αποτύχαμε στα πλέι οφ, καθοριστική ήταν η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά και αποφασισμένοι για την κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν συζητάμε για παραμονή Λουτσέσκου. Εχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, μακάρι να μείνει και περισσότερο. Για εμάς ήταν μια μεταβατική σεζόν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εχουμε ένα καλό κορμό, στις μεταγραφές θα επιδιώξουμε την ποιοτική αναβάθμισή του».

Για τον τελικό: «Κάναμε προσπάθειες να γίνει ο τελικός με κόσμο. Κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που καθυστέρησε η απόφαση για την έδρα του τελικού. Δεν θέλαμε με τίποτα να παίξουμε στο ΟΑΚΑ. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έκανε τα πάντα για να μη γίνει ο τελικός με κόσμο. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Νιώσαμε πρόσφυγες μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Εχουμε μια καινούρια… ιστορία, να βγαίνει ο κάθε δήμαρχος, όπως της Λάρισας και να λέει ότι δεν δέχεται να γίνει ο τελικός στην πόλη του. Εξαιρώ τον κ. Μπέο γιατί έχει τη διαχείριση του Πανθεσσαλικού. Στην Κύπρο, η εκεί αστυνομία επικαλέστηκε πληροφορίες από την αντίστοιχη ελληνική. Ποιος έδωσε αυτές τις πληροφορίες;. Για το Καυτανζόγλειο, για ποιο λόγο παρουσιάζει μια εικόνα σαν… κοτέτσι; Ο Αυγενάκης έδωσε ένα κάρο λεφτά για τους Μεσογειακούς, γιατί δεν έδωσε πολύ λιγότερα χρήματα για το Καυτανζόγλειο, προκειμένου να μπορέσει να φιλοξενήσει τον τελικό; Είναι απαράδεκτο και ευθύνη της κυβέρνησης το γεγονός ότι ο Αυγενάκης παραμένει στη θέση του. Κι αυτός ο άνθρωπος την Κυριακή θα είναι υποψήφιος, ό,τι χειρότερο έχει να παρουσιάσει η χώρα μας»,

Για τη Νέα Τούμπα: «Δεν υπάρχει γήπεδο, που να έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα και να μην υπάρχει σύνδεση με την εκάστοτε κυβέρνηση. Το όλο θέμα έχει να κάνει και με το Καυτανζόγλειο. Αν ήθελε η κυβέρνηση να το λύσει, θα το είχε κάνει. Υπάρχουν ακόμη αρκετά θέματα, που πρέπει να συζητηθούν με το δήμο, την περιφέρεια και την κυβέρνηση».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία