Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Κατσαρής βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση για τη διαδοχή του

Δημοφιλή

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφορά την διαδοχή του Θανάση Κατσαρή στην ηγεσία του ΑΣ. Ένας εκ των κορυφαίων παραγόντων της ιστορίας του συλλόγου, είχε την υποχρέωση να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την διαδοχή του και όπως όλα δείχνουν, τα κατάφερε.

Ο Θανάσης Κατσαρής κράτησε τον ΑΣ ΠΑΟΚ σε αξιοπρεπή επίπεδα για δεκαετίες. Όταν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι έσκαγαν ο ένας πίσω από τον άλλο, το τεφτέρι του και η νοικοκυροσύνη του, κρατούσαν τον ΠΑΟΚ ψηλά. Διαχειρίστηκε δεκάδες κρίσεις που κληρονομούσε από την ΠΑΕ, μέχρι τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την οριστική λύση. Και αφήνει στον άνθρωπο που επέλεξε για την επόμενη μέρα, τον δρόμο ανοιχτό για ακόμα καλύτερες μέρες.

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η επιλογή του από τον Κατσαρή, έδειχνε μονόδρομος για το ευοίωνο μέλλον του συλλόγου. Ο στόχος του, δεν είναι απλά να συνεχίσει το έργο του Θανάση Κατσαρή, αλλά και να το εξελίξει.

Ήδη έχουν γίνει πολλές διερευνητικές επαφές. Με εφόρους, με οπαδούς, με ανθρώπους που θέλουν να εμπλακούν στην επόμενη μέρα και το μόνο που απομένει για να σχηματιστεί αυτή, είναι η συγκατάθεση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος, προφανώς και θέλει την στήριξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και σημαντικότερου χρηματοδότη του ΑΣ, μέσα από την πάγια συμφωνία που υπάρχει.

Η μετάβαση δεν θα είναι εύκολη. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι εύκολη, όταν ο Θανάσης Κατσαρής δούλεψε με ένα συγκεκριμένο μοντέλο για 30 χρόνια και τώρα αναλαμβάνει ένας άνθρωπος που δεν έχει ακριβώς κοινή φιλοσοφία.

Από το κλίμα που εισπράττω από οπαδούς και γενικότερα από ανθρώπους που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει μία απαίτηση ανανέωσης με την είσοδο Τσαλόπουλου. Μία απαίτηση που υιοθετεί και ο ίδιος βλέποντας τον μέσο όρο ηλικίας των ανθρώπων που ασχολούνται με τον σύλλογο. Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, νέα μυαλά. Όμως το βασικότερο είναι άλλο. Άνοιγμα του συλλόγου προς τη μάζα, γιατί κακά τα ψέματα, αν υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στον σύλλογο αυτή τη στιγμή, είναι το γεγονός πως ελάχιστοι εμπλέκονται στα κοινά του.

Το brand ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρό και έχει δεχτεί τεράστιο πόλεμο από τις γνωστές δυνάμεις. Η επόμενη ημέρα, επιβάλλει καλύτερη οργάνωση, ισχυρότερη σύνδεση του συλλόγου με την κοινωνία των υποστηρικτών του και πιο ξεκάθαρη πολιτική υπεράσπισης των συμφερόντων του.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία