Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γιόρτασε με τεσσάρα επί του Παναθηναϊκού στο Χαριλάου!

Δημοφιλή

Δεν είναι και λίγα τα παιχνίδια, που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Ενα από αυτά ήταν και το 1980, όταν περίπου 20 χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες συγκεντρώθηκαν στις εξέδρες του «Κλ. Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (η Τούμπα παρέμενε κλειστή εξαιτίας κατάρρευσης της θύρας 8).

Ο Δικέφαλος είχε δώσει τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς της περιόδου στο Καυτανζόγλειο (ήττα από την ΑΕΚ με 2-1, νίκη επί της Παναχαϊκής με 3-0) και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε επιλεγεί το γήπεδο του Άρη. Η ομάδα του Γκιούλα Λόραντ δεν είχε κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα (μετρούσε μόλις μια νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές), αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε αναγεννημένη. Ο Γιώργος Κούδας ήταν σε σπουδαία ημέρα και οδήγησε τον ΠΑΟΚ εκ του ασφαλούς στο 4-2. Ο ίδιος είχε σκοράρει δύο φορές (15΄, 61΄), ενώ γκολ είχαν πετύχει και οι Βασιλάκος (25΄) και Αλεξανδρίδης (78΄). Για τους φιλοξενούμενους είχαν σκοράρει οι Δεληκάρης (62΄) και Αντρεούτσι (85΄).


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία