Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γιατί η συγκυρία μοιάζει καλή για επίθεση, σε όλα τα μέτωπα, για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μπήκαμε και επισήμως στο πιο… ανηφορικό κομμάτι της σεζόν. Στο διάστημα με τα κολλητά ντέρμπι για όλους, που συμπίπτουν με αγώνες Κυπέλλου, αλλά και ευρωπαϊκά ματς. Στο βιράζ πριν την τελική ευθεία, όπως θα έλεγαν και όσοι ασχολούνται με αγώνες δρόμου.

Ο ΠΑΟΚ θα μπει σε αυτό το «λούκι» στο τέλος του μήνα, όμως μέχρι τότε βλέπει όλους τους ανταγωνιστές του να μπαίνουν σε ένα πολύ ζόρικο πρόγραμμα που δεδομένα θα έχει απώλειες και πολύ σημαντική επιβάρυνση για όλους.

Ας πάρουμε τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Έπαιξε την περασμένη Τετάρτη πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Κυπέλλου, την Κυριακή το εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, σήμερα έχει την ρεβάνς χωρίς αύριο με τον Ολυμπιακό, στις 28 Ιανουαρίου έρχεται στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική και «καπάκι» στις 4 Φεβρουαρίου έχει ξανά ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο, σε έναν κολασμένο μήνα!

Ανάλογη… ανηφόρα έχει και η ΑΕΚ, που δεν κατάφερε να «κλειδώσει» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 0-0 με τον Άρη. Η Ένωση φιλοξένησε την Κυριακή τον Παναθηναϊκό, πάει σήμερα για αγώνα επιβίωσης στον επαναληπτικό του «Κλεάνθης Βικελίδης», τέσσερις ημέρες μετά φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον σκληρό και φορμαρισμένο Ατρόμητο, ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου θα πρέπει να έρθει και στην Τούμπα!

Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα με τον Παναθηναϊκό τη ρεβάνς Κυπέλλου για τους «16», ενώ μέσα στον επόμενο μήνα έχει εκτός έδρας ντέρμπι σε «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», Τούμπα, αλλά και τις δύο αναμετρήσεις με την Φερεντσβάρος για τα νοκ-άουτ του Conference League (13/20 Φεβρουαρίου)!

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι τα δικά του ματς για τους «16» του Conference League αργούν (6/13 Μαρτίου), ενώ οι δύο προημιτελικοί κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό δεν αναμένεται να τον επιβαρύνουν, όπως αν έπαιζε κάποιο ντέρμπι.

Μέχρι το εντός έδρας ματς της 28ης Ιανουαρίου με τον Παναθηναϊκό, ο Δικέφαλος παίζει σήμερα στις Σέρρες, την Κυριακή θα παίξει με Βόλο (εκτός), ενώ την 22η και την 23η αγωνιστική (ημερομηνίες δεν έχουν οριστεί ακόμα, αλλά πιθανότατα θα είναι στις 11 και τις 18 Φλεβάρη), φιλοξενεί κολλητά ΑΕΚ και Ολυμπιακό, πριν κλείσει την κανονική διάρκεια με τρία κολλητά εκτός έδρας ματς με Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό και Λαμία. Η συγκυρία μοιάζει καλή για επίθεση σε όλα τα μέτωπα για τον ΠΑΟΚ. Αν δεν υπήρχε και αυτή η ανορθογραφία στο «Βικελίδης»…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία