Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιακίροβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν συγχωρεί τα λάθη»

Δημοφιλή

Για την ρεβάνς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, που τόνισε πως σε αυτο το παχνίδι το πνευματικό επίπεδο μετρά περισσότερο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Γιάννη Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις επιλογές του: «Έχουμε τους ίδιους παίκτες μαζί μας. Η σύνθεση είναι σχεδόν η ίδια κάθε φορά και θεωρούμε ότι είναι αυτό είναι κάτι που αποδίδει».

Για το πώς έχει προετοιμάσει την ομάδα του: «Σε αυτή τη φάση είναι πιο σημαντική η προετοιμασία σε πνευματικό επίπεδο. Οι πιο έμπειροι είναι δίπλα στους πιο νεαρούς παίκτες».

Για το αν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις από τις δυο ομάδες: «Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το πώς σκέφτεται το παιχνίδι: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όταν έχουμε την κατοχή, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και δε συγχωρούνται τα λάθη».

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει: «Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Δεν ξέρω αν ήμασταν εμείς καλοί ή αν ο ΠΑΟΚ ήταν σε κακή μέρα. Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας δυνατός παίκτης και ο Κωνσταντέλιας δείχνει ότι έχει μέλλον μπροστά του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: “Καλή η ΑΕΚ, αλλά βοηθιέται από όλους!”

Ποιό ήταν το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι; «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της...

Στην ίδια κατηγορία