Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Για το 10Χ10 οι γυναίκες στο Περιστέρι

Δημοφιλή

Μετά τη διακοπή λόγω των εορτών, προερχόμενος από την εμφατική νίκη επί του Βόλου με 5-0, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (15.00) εκτός έδρας τις Νέες Ατρομήτου για το πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ασφαλώς ο Δικέφαλος είναι το φαβορί για την επικράτηση απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα, που βρίσκεται στην όγδοη θέση με 13 βαθμούς σε εννέα αγώνες. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ πάει φουλ για τη δέκατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

«Να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, επιτυχίες για την ομάδα μας, και επίτευξη του στόχου μας ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος» σχολίασε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr ο Θαλής Θεοδωρίδης. Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ξεκινάμε μ’ ένα παιχνίδι μέσα στον Ατρόμητο, το οποίο έχει τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες, λόγω του πλαστικού χλοοτάπητα. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, και θα κατέβουμε στην Αθήνα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πάρουμε τη νίκη, και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

 


Τελευταία νέα

Όταν «σφραγίστηκε» το αήττητο πρωτάθλημα (video)

Σημαδιακή ημερομηνία είναι η σημερινή, 5 Μαΐου για τον ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα το 2019... σφράγισε τον τίτλο του...

Στην ίδια κατηγορία