Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μιχαηλίδης: «Θα προτιμούσα ένα γεμάτο γήπεδο στο ντέρμπι»

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, στη διάρκεια της συνέντευξής του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και εφόσον η ομάδα του παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αρη.

«Στη διακοπή φορτίσαμε τις μπαταρίες μας, κάναμε καλή αρχή στο 2024 κόντρα στον ΟΦΗ και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Οσο για τον εαυτό του, τόνισε ότι «πέρασα δύσκολα με τον τραυματισμό μου, αλλά πάει καλά η φετινή σεζόν για μένα. Μετράει όμως κυρίως το γεγονός ότι πάει καλά η ομάδα. Δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός, ο κάθε παίκτης δίνει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Εχουμε ισορροπία και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, τα θετικά αποτελέσματα μας βοηθούν να έχουμε καλή ψυχολογία. Ξέραμε από το καλοκαίρι τις δυνατότητές μας, στην πορεία ήρθαν κι οι προσθήκες, που μας βοήθησαν ιδιαίτερα».

Κι ο Μιχαηλίδης κατέληξε: «Δεν κοιτάμε το μέλλον, παρά μόνο το παιχνίδι, που ακολουθεί. Εστιάζουμε στο ντέρμπι με τον Αρη, θέλουμε τη νίκη για τους βαθμούς και την περηφάνια της ομάδας. Έχουμε μεταφέρει σ’ όλους τους παίκτες το κλίμα αυτών των αγώνων. Προσωπικά θα ήθελα ένα γεμάτο γήπεδο, να έχει πολύ κόσμο. Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες, δεν μ’ ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση, όσο να πάρουμε το τρίποντο».


Τελευταία νέα

Έμαθε πότε παίζει ημιτελικό ο ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 4μμ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών,...

Στην ίδια κατηγορία