Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Υδραϊκό ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 5η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Υδραϊκό.

Ο Δικέφαλος, μετά τις δύο απαιτητικές αναμετρήσεις κόντρα σε ΝΟ Βουλιαγμένης και Πανιώνιο, στις οποίες μέτρησε τις δυνάμεις του, θέλει τη νίκη κόντρα στον Υδραϊκό προκειμένου να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με έξι βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Απέναντί του, ο Υδραϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος με το Παλαιό Φάληρο, παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό στη νέα σεζόν, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Υδραϊκό, ο Ξενοφών Σιορδίλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση κόντρα στον Υδραϊκό, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες. Στις επόμενες αγωνιστικές έχουμε μία σειρά δύσκολων αγώνων, στους οποίους δεν θα υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών».


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία